Gå til innhold

Har en ide om nytt mus design.


badtrance

Anbefalte innlegg

Se for dere en data mus formet som en ekte. Slik at scroll`en blir klitorisen og på begge sidene er leppene prettet ut slik at de blir knappene på hver side. Det skal være kledd i samme type stoff som de lager slike sjømansbruder eller naturtroe dildoer. Skal være så naturtro som mulig med utgangspunkt i avstøpninger fra virkelige vaginaer. Kan variere i farge etter ønske. Bør kanskje være barberte slik at hårene ikke blir irriterende mot fingrene. Har hatt denne tanken i flere år, så jeg lurer på om dette kunne blitt en ny slager ?? :dribble:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
og hiv med en joystick design i samme slengen ja ;)

Gjerne en som er "kompatibel" med musa.. Geinalt for harry grisegutter på pornosurfing. Vil sikkert selge bra på kondomeriet og via annonse i alle menn og slikt. Kanskje også fra din egen nettbutikk og til utlandet.

 

PS. Kanskje du til og med kunne laget en "ta din egen avstøpning"-modell av både joysticken og musa .. Slikt tipper jeg selger bra på kondomeriet. Bare husk god feedbackfunksjon i joysticken.

 

Edit: Kanskje en ikke seksuellt støtende farge og design på den avstøpningsmusa kan være noe for "normale" musebrukere også. Slik at man kan støpe ei mus som passer perfekt til hånda. Jeg tror dette kan bli et allment akseptert produkt og dermed selge langt bedre enn den harrymusa.

 

Det finnes skremmende mengder med harry folk så det burde kunne selge bra. Bra konsept sånn sett.

 

Men jeg tror ikke du vil bli sett så veldig mye opp til i oppfinner-kretser og høykulturelle/normalkulturelle kretser. Så det er kanskkje ikke særlig lurt å ha en slik hjemme selv, ei heller å ha "oppfinner" på visittkortet ditt. Jeg vil aldri ha en slik selv, men skjønner at det kan være folk som vil ha noe sånnt. Håper du får deg dame snart dog.. Kan ikke være helt bra å fantasere slik i årevis.

Endret av Simen1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...