Jump to content
Sign in to follow this  
badtrance

Har en ide om nytt mus design.

Recommended Posts

Se for dere en data mus formet som en ekte. Slik at scroll`en blir klitorisen og på begge sidene er leppene prettet ut slik at de blir knappene på hver side. Det skal være kledd i samme type stoff som de lager slike sjømansbruder eller naturtroe dildoer. Skal være så naturtro som mulig med utgangspunkt i avstøpninger fra virkelige vaginaer. Kan variere i farge etter ønske. Bør kanskje være barberte slik at hårene ikke blir irriterende mot fingrene. Har hatt denne tanken i flere år, så jeg lurer på om dette kunne blitt en ny slager ?? :dribble:

Share this post


Link to post
Har hatt denne tanken i flere år, så jeg lurer på om dette kunne blitt en ny slager ?? :dribble:

...kanskje du har flere ideer som du har lyst til å frigjøre ??

 

 

FOR ALL DEL IKKE GJØR DET!

Share this post


Link to post

blir sikkert og selge godt på fjortissjapper som kondomeriet denne her.

datanerder som kjøper i morro gave til andre datanerder osv.

 

spring og ta patent du.

 

og hiv med en joystick design i samme slengen ja ;)

Share this post


Link to post

Synd ikke alle nerder liker damer, da hadde den vært tilgjengelig allerede :D Jeg hadde gjerne kjøpt den musa, er jo litt show off og da ;) kult å ha noe å "skryte" med blant gutta, siden vi er jo som kjent grisete og alt som har noe med sex å gjøre er jo kult enten på en god eller dårlig måte!!! :cool:

Share this post


Link to post
og hiv med en joystick design i samme slengen ja ;)

Gjerne en som er "kompatibel" med musa.. Geinalt for harry grisegutter på pornosurfing. Vil sikkert selge bra på kondomeriet og via annonse i alle menn og slikt. Kanskje også fra din egen nettbutikk og til utlandet.

 

PS. Kanskje du til og med kunne laget en "ta din egen avstøpning"-modell av både joysticken og musa .. Slikt tipper jeg selger bra på kondomeriet. Bare husk god feedbackfunksjon i joysticken.

 

Edit: Kanskje en ikke seksuellt støtende farge og design på den avstøpningsmusa kan være noe for "normale" musebrukere også. Slik at man kan støpe ei mus som passer perfekt til hånda. Jeg tror dette kan bli et allment akseptert produkt og dermed selge langt bedre enn den harrymusa.

 

Det finnes skremmende mengder med harry folk så det burde kunne selge bra. Bra konsept sånn sett.

 

Men jeg tror ikke du vil bli sett så veldig mye opp til i oppfinner-kretser og høykulturelle/normalkulturelle kretser. Så det er kanskkje ikke særlig lurt å ha en slik hjemme selv, ei heller å ha "oppfinner" på visittkortet ditt. Jeg vil aldri ha en slik selv, men skjønner at det kan være folk som vil ha noe sånnt. Håper du får deg dame snart dog.. Kan ikke være helt bra å fantasere slik i årevis.

Edited by Simen1

Share this post


Link to post

det er jo allerede et museum i Oslo som har en medieavdeling for blant annet det finnes en joystick formet som en penis, som du skal giude deg rundt med osv. dette er ikkenoe nytt

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...