Gå til innhold

Viking - Sogndal 4-2


vanilla ice

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

ikke for å ødelegge gleden din, skjønner godt at du er glad, men Sogndal.. jeg mener Sogndal... Dem har klart å skaffe ett poeng på de siste 7 kampene sine. Alt annet enn seier er ikke å forvente, selv for Viking som også har hatt motgang i år.

 

Men 3 poeng er 3 poeng, gratullerer.

Endret av dga01
Lenke til kommentar
og jeg satt i kø i 20 min med buss pga alle idiotene som skal kjøre til en stadion som ikke har parkerigsplass , kan di ikke bare ta di extar bussene som visetter opp , hater viking pga dette :mad:

Enig. Satt selv i kø i en halvtime. Skikkelig dritt. Men tror nok det hadde noe med været å gjøre. Regnet som bare faen.

 

Nå har Bjarne Berntsen fått sparken. Syns dere om det da? Jeg synes litt synd på han etter 27 år i tjeneste. Men det var kanskje tid for utskifning i styret. Har ikke fått navn på eventuelt nye, har man det? :roll:

Lenke til kommentar
ikke for å ødelegge gleden din, skjønner godt at du er glad, men Sogndal.. jeg mener Sogndal...

Mongo. :hrm:

Egentlig ikke. Forstår godt hva han mener. I løpet av kampens første 20 min kunne du se at Sogndal ikke er et lag som hører hjemme i Tippeligaen. De er dømt til 1. divisjon, iallefall etter hva de har prestert de siste 7 kampene. Men uansett var jeg storfornøyd med vikings innsats. Det viser at de vil noe, nemlig å unnslippe nedrykk. De er ett tippeliga-lag. Slik er det bare ;):D

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...