Jump to content
Sign in to follow this  
mack_

Ny PC som skrur seg av konstant!

Recommended Posts

Satte opp PC i dag, innstallerte Windows XP pro, og den funka fint. Etter at jeg prøvde å komme på nett (noe jeg mislyktes med av uviss gunn) gjennom den andre pc'en vi har, har PC'en nå fått det for seg at den skal restarte HELE tiden. Det er forskjellig hvor lang tid det tar, alt fra 5 minutter til 30 sekunder. Tviler på at det er for høy varmeutvikling i CPU som er årsaken, for den ligger på 49 grader, noe som vel er normalt for en xp2800+. Har dessuten prøvd å skrudd CPU-vifta på full speed, da gikk tempen ned til 45 grader, men allikevel skrudde maskina seg av..

Når jeg kommer inn i Windows får jeg bare beskjeden: "Systemet er gjenopprettet etter alvorlig feil" på et sånt feilmeldingsskjema. Liker virkelig ikke dette! Noen som kan hjelpe?

Er forøvrig en XC Cube EZ18 med 512mb Geil pc2700 RAM og 120GB hdd hvis det er til noe hjelp..

Share this post


Link to post

Hadde det samme problemet, jeg trodde også først at det var pga. varmen.

Men hva det var fant jeg aldri noe ut av, antagelig var det en software feil. For når jeg reinstallerete xp forsvant problemet.

 

m.v.h

 

Knut Fredrik

Share this post


Link to post
Høres jo ellers ut som et minneproblem

Hmm..tror du? hadde det ikke blitt sånn stygg ulyd og greia hadde skrudd seg av med en gang hvis minnemodulen var herpa?

Share this post


Link to post

Har formatert og lagt inn windows på nytt nå, men booter fortsatt konstant. Har til og med fått seg en funky damestemme-lyd som sier "ettelleranna, you have a problem" hver gang den booter av seg selv. Og jeg har da også så definitivt et problem ser det ut til.. :no: Noen som skjønner noe av dette? Får låne RAM i morgen, men skjønner ikke at det kan være feilen. Kan BIOS-innstillinger ha noe påvirkning?

 

Tusen takk for all hjelp, jeg trenger den!

Magnus

Share this post


Link to post

Kjenner noen som har hatt lignende problemer, og de ble fikset ved oppgradering av BIOS. Det viste seg nemlig at BIOSen ikke hadde støtte for minne-brikkene, men det hadde den siste versjonen.

Share this post


Link to post

Må ha vært noe galt med det integrerte skjermkortet. Jeg vet, det suger, men skulle bare ha det i en måned til jeg fikk nytt. Men uansett: det skal jo fungere! Nå Bruker jeg et skjermkort jeg låner fra en venn inntil videre..Så hva synes dere? Bør jeg sende den tilbake?

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...