Gå til innhold

xbox har jo faktisk en fordel !


redflame

Anbefalte innlegg

har aldi tenkt på det selv om jeg selv har det , hvis man er i den heldige posisjonen og ha en surround reciver, da burdte man jo abselutt oppgradere til denne , siden dette er den eneste spill konsollen som leverer

DD 5.1/thx i selve gamplayet , selv pc spill har ikke den muligheten ennå , det er faktisk litt tøft og tenke på.

Please ønsker ingen debatt om hvem maskin som er best, skjer det så sletter jeg "topicen min og innholdet"

Endret av redflame
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

hadde håpet på at jeg slapp og begynne og krangle om dette men hør her

Dolby Digital og XBOX

Microsoft XBOX er den eneste spillmaskinen som tilbyr Dolby Digital fra spill. Playstation 2 er ikke kraftig nok til ĺ kunne kode inn Dolby Digital under selve spillingen og tilbyr kun Dolby Digital fra forhĺndspilte sekvenser. Dette er bare en av grunnene til at XBOX er markedets beste spillmaskin. For ĺ kunne benytte Dolby Digital fra XBOX er man avhengig ĺ kjřpe seg Advanced AV kabel til XBOX.

 

vil dere se mer så se her

Lenke til kommentar

og hør her hva gamer.no sier

3DRealms ønsker å sette nye standarder for interaktivitet, varietet og ren underholdning. Spillet vil også bli en av de aller første til å støtte Dolby Digital surround-lyd.

 

 

når Kjellinge sier dette:

 

Kan legge til at GTA: Vice City har mulighet for DTS-lyd på PS2, trenger bare en vanlig optisk kabel fra PS2 til receiver.

 

så må jeg si med en gang at det kun gjelder musikken i spillet ikke selve "gamplay" lydene.

 

 

og når Laman sier:

 

"Faktisk".

så sier jeg Faktisk hva?

Det er nemlig dette folk tar så utrolig mye feil på , selv anmeldere fra kjente nettsteder og blader sier dette , men husk det folkens det gjelder da for ps2 sine vegne kun musikk og evt mellom sekvenser ikke lyder i spillet feks "pang, pang, bøye seg ned, plukke opp , en som kommer bak deg lyder osv skjønner dere??????

og bare for og nevne det gamcube har kun lyd i sorround , ikke digital i det hele tatt!

Endret av redflame
Lenke til kommentar
Why does my PS2 only have Dolby Digital during cut-scenes?

 

The PS2 does not have a dedicated Dolby Digital Interactive Content Encoder. It would strain the PS2's processor to include Dolby Digital in games, which would slow down the action. At Dolby, we want the gamer to have the best possible experience when playing. This is why we created Dolby Pro Logic II.

 

Du har nok rett. ;)

Lenke til kommentar
Er Xbox THX-godkjent? THX er ikke et lydformat btw.

Jepp, stemmer, mange som ser ut til å tro at THX er et lydformat som f.eks. DD og DTS. Det er rett og slett en standard opprettet av Lucas Arts. I utgangspunktet var det en spesifikasjon/gitte krav til kinoers utstyr, men er nå også spredd til å gjelde hjemmekino produkter etc. For at noe skal være THX sertifisert, må utstyret tilfredsstille kravene til Lucas Arts. Altså har ikke fortserkere noe THX modus el. De innfrir rett og slett krav til ytelse etc. Samme gjelder kabler og mye annet som er med å utgjør "THX-anlegget".

Endret av Trancton
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...