Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Deppetråden - Et fristed for tunge tanker


Goophy

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jaja. Da sitter jeg her da. Foran PC'en, slik jeg alltid gjør med mindre jeg trener. Jeg føler lissom at livet mitt er ganske tomt nå. Dere skjønner sikkert hva jeg mener. Ingen gleder lenger. Jeg har ikke mange gode venner igjen. Faktisk har jeg ingen. De fleste har lissom tatt avstand fra meg. Og jeg skammer meg over meg selv. Herregud, jeg oppfører meg som en dust på skolen. Jeg er ikke meg selv. Jeg hater den jeg er. I dag, i naturfagstimen satt en jente seg ved siden av meg. Vi skulle gjøre noen oppgaver på nett sammen. Vi snakket litt, tulla litt og vi koste oss. Så utbryter hun: "Eksdama de klinte med (X) på ballet i går". Det første som slo meg var sinne. Jeg vet godt at han er syk og at han er en idiot. Men så fant jeg ut at, faen heller, jeg er jo ikke sjalu! Jeg har kommet over henne og jeg er glad vi gjorde det slutt. Det var det beste for begge parter. Men allikevel sitter jeg her og har en vond følelse inni meg. Noen som har opplevd det samme? Hva gjør man når man er langt nede? Det er ingen andre som vet det, på skolen spiller jeg skuespill. De tror jeg er fornøyd. Hm. Depp med meg folkens.

Lenke til kommentar
Ja, OK, godt det er fler som syns situasjonen er litt bedrøvelig... En annen ting er at jeg savner dame også. Faen heller. Det er no dritt å være ensom!

jeg sitter i samma saksa. og jeg har vært røykfri i 2 døgn, og idag sprakk jeg (dag nr2) og røyka 2 stk. Så nå føler jeg meg enda mer svak og patetisk. Jeg er faen meg dømt til elendighet. Jeg kommer til å prøve meg på en dame neste tirsdag. Jeg vet jeg kommer til å føkke opp, jeg vet jeg kommer til å feile og bli frastøtt. Jeg vet allerede resultatet av mine handlinger. Det er nesten så jeg har begynt å like smerte og elendighet. Får liksom......"underground" følelse :/ Fight Club, much?

Lenke til kommentar

Du kommer nok til å klare å slutte å røyke :) Mange som sprekker når de prøver, det er ikke unormalt! Men jeg skjønner at du føler at du har "tapt" på en måte. Men angående den dama, hvordan vet du at du kommer til å fucke det opp? Har du ekstremt dårlig selvtillit (slik som meg selv) ?

Lenke til kommentar
Du kommer nok til å klare å slutte å røyke smile2.gif Mange som sprekker når de prøver, det er ikke unormalt! Men jeg skjønner at du føler at du har "tapt" på en måte. Men angående den dama, hvordan vet du at du kommer til å fucke det opp? Har du ekstremt dårlig selvtillit (slik som meg selv) ?

 

Les en side lenger bak i tråden så skjønner du nok... ;)

Lenke til kommentar
jeg sitter i samma saksa. og jeg har vært røykfri i 2 døgn, og idag sprakk jeg (dag nr2) og røyka 2 stk. Så nå føler jeg meg enda mer svak og patetisk.

Jeg har tenkt det samme med Coca Cola, det går et par dager, så kommer suget igjen. Lightbrus ekke noe godt, vann blir eneste alternativ.

 

Grundig:

Hehe, du sliter litt overalt, men det er det så mange som har gjort før deg og klart seg bra. Har selv vært borti de situasjonene hvor alt er drit, og noe som funker veldig godt er å trekke på skuldrene og lure på hvorfor du bryr deg om alt mulig. Si: "Drit i det, ikke min business lenger". Og om du føler deg nedfor, så lur deg selv til å ta ting med et smil. Jeg har gjort det en god stund nå; går det på huet og rævva, så går det bedre neste gang. Bare fokuser på dine egne behov, og ikke la deg styre av hvordan andre ønsker at du skal være. Vær deg selv, drit litt mer i ting som ikke er din business lenger, og bygg opp selvtilliten sakte og ikke med rakettfart. Da blir det som slanking vet du; jojo hele året!

Av og til føler jeg meg som han hovedrollefyren i "A Beautiful Life" om du har sett den. Ting går skikkelig på huet og rævva av og til, men det funker såpass bra at jeg kan le av det:!:

Lenke til kommentar

Vet ikke om det hjelper å høre det, men jeg klarte fint å slutte med Cola. Jeg pleide å drikke minst en halv liter - en liter cola hver dag i et par-tre år. Mitt triks var å alltid ha cola i kjøleskapet. Hvis jeg ikke hadde cola så følte jeg på en måte et større press fordi jeg faktisk ikke hadde noe å drikke hvis jeg skulle sprekke. Drakk mye vann, men drikker som oftest fanta om suget blir for stort. Klarte meg uten brus i fire uker. Nå drikker jeg brus innimellom.

Lenke til kommentar

nå er ikke brus det største problemet selv om det er surt og søtt. Det er ikke helt sånn at det tar livet av deg eller ødelegger helsa di. 2-3 halvlittere om dagen syns jeg ikke er mye. Fordi sukkeret kommer inn i blodet på en eller annen måte uansett.

 

Men det med røyken....shiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit, jeg greier nesten ikke å skrive en liste av hva som skjer med kroppen din når du røyker fordi den er rett og slett for lang. Men det som utløste det ekstreme suget var friskluft og det var en kammis som gikk foran meg og røyka. Den digge lukta (røyk blandet med kald,frisk luft= :love: ) fikk meg til å føle meg helt jævlig. Men nå, i ettertid, har jeg skjønt at det var faktisk kun i hodet mitt. Jeg er avhengig av nikotin, og den avhengigheten av det jævla dopet tar knekken på meg :/

 

Men anyways. Jeg har tenkt å prøve meg på den dama jeg snakka om her ett par sider tilbake. Det værste som kan skje er at jeg feiler....igjen.. :p Jeg har slutta å bry meg om det ass. Men grunnen til at jeg "tror" hele tiden at jeg kommer til å feile med en dame er at jeg tenker/sier/gjør snåle ting som jeg vanlighvis ikke pleier å erfare. Føler meg som en jævla klovn. Fuck it... Lets get this over with.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...