Gå til innhold

Bilde-Quiz - Gjett filmen!


Venerable

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
toro6 skrev (14 timer siden):

Marksommer. Og ja, jeg insisterer på å bruke den norske tittelen. 

En av de få gangene der den norske tittelen lett trumfer den originale. Husker de første filmene ofte ble sendt på tv på 90-tallet, alltid med Marksommer tittelen, og da jeg skulle lete de opp på DVD og fikk høre at tittelen på filmserien var Tremors, vel, det var jo noe som aldri føltes helt "rikitg" i mine ører. 

De to første, og tv-serien på 00-tallet er knall underholdning, men det lages vel fortsatt DTV/VOD utgivelser, men, tja, mista litt tråden ett eller annet sted ut på 00-tallet med resten av filmserien.

Lenke til kommentar
Frank.N.Steen skrev (1 time siden):

De to første, og tv-serien på 00-tallet er knall underholdning, men det lages vel fortsatt DTV/VOD utgivelser, men, tja, mista litt tråden ett eller annet sted ut på 00-tallet med resten av filmserien.

 

Anbefaler deg å sjekke ut resten av filmene. Tremors 5: Bloodlines er middelmådig, men resten er meget god underholdning. Tremors 4: The Legend Begins er helt på nivå med den andre, om ikke bedre. Dødskul film. Så går faktisk og gleder meg til ny Tremors-film. Kan ikke komme fort nok.

Har kommet meg i gang med serien også, men etter 4 episoder er den ikke like bra som noen av oppfølgerne, for uten Bloodlines som er den svakeste i franchisen. Kul nok underholdning, men filmene er milevis bedre.

Har ratet Tremors-filmene 10, 8, 7, 8, 5, 7. Serien ligger per nå på en sekser.

Endret av """
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
ClarkGable skrev (5 minutter siden):

Litt splittet publikum, rundt filmene hans foreløpig. Absolutt en interessant regissør.

Ja, virker som en der sjeldent skuffer (hvert fall de som liker den type film han lager) og skiller seg meget positivt ut sådan.

Blir borte i en del timer utover kvelden, men skal forsøke å stikke innom senere. Men regner med at oppgaven ikke skal være for "vanskelig". Så, om noen knekker den, så er det jo bare å kjøre på i vei med en ny ei.

e5R2GFb.jpgd3eu4Be.jpg0TevmAX.png

Lenke til kommentar

Rakk å få sett innom at den ble tatt, og var nok kanskje ikke de mest "knotete" bildene å ta av, men jepp, Mad Max 2 eller The Road Warrior, (som jo er ei steintøff tittel), som virker å bli benyttet mer i utlandet (eller er det i Amerika?) og kanskje en av tidenes beste action-filmer, og kommer nok aldri til å forstå hvordan et sånt mesterverk kan ha dårligere rating enn Fury Road. Men, tja, sånn kan det gå.

Lord Humungus er nok blant de kuleste og mest interessante skurkene fra åttitallet, og fyren, tross sin rå brutalitet, fremstår jo som en likandes kar. Usikker på hvem som kom først med den legendariske Hockeymaska, Jason eller Humungus, men en ting er sikkert, Lorden kler den enda bedre enn Jason.

 

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...