Gå til innhold

Bilde-Quiz - Gjett filmen!


Venerable

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
""" skrev (3 timer siden):

Så Suspiria på kino i Oslo for noen år siden (originalen, ikke det nye makkverket av en film), da den ble satt opp i forbindelse med at Goblin spilte på Blås einere på kvelden. Var intervju med Goblin før filmen startet, også konsert med bandet seinere på kvelden.

Høres ut som ei meget spesiell aften, ja. ? 

Er nok mest glad i filmene hans fra og med Suspiria og frem til Opera, hvor Phenomena er nok den soleklare favoritten. 

Mens The Cat o' Nine Tails er den jeg liker klart best av Argentos tidligste verker, og mye skyldes i grunn den flotte musikken/stemningen, og der det var jo ingen "dårlig" erstatter for Goblin, men hvor Ennio Morricone sto for musikken. Men når jeg tenker meg om, så var det mulig at dette var et par år før Dario og Goblin startet opp sitt legendariske samarbeid.

Lenke til kommentar
Frank.N.Steen skrev (Akkurat nå):

Er riktig. Ei meget vellagd og god John Carpenter film, og kanskje ikke helt i toppsiktet av hans 80-talls filmer, men er nå likevel en av de beste skrekk-thrillerne der involverer et mannevondt kjøretøy. 

Jeg husker den knapt, men husker jeg likte den godt. Carpenter er stor favoritt her.

Lenke til kommentar
MrMarbles skrev (Akkurat nå):

Jeg husker den knapt, men husker jeg likte den godt. Carpenter er stor favoritt her.

Ja, virker som en der havnet litt i "skyggen" av hans større og mer kjente titler på 80-tallet, men verdt å se igjen fra tid til annen. Flott stemning, musikk, spesial effektene er fortsatt imponerende og Alexandra Paul, ja ei flott dame, så en der passer utmerket i hop med The Car (1977) som to filmer på en kveld, der begge tar for seg en morderisk og ond bil, og om en har tid og lyst, kan en jo alltids slenge på Duel (1971) eller Stephen Kings egen Maximum Overdrive (1986).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...