Gå til innhold

Telenor Mobil er bra sleipe!


Anbefalte innlegg

hva er det som er så dumt med det? han gir deg flere muligheter og tilbud.. og det er FAKTISK lov å si nei..

 

det er vel samme hva alle andre operatører har eller ikke har, han prøvde å selge deg et abn,(er vel neppe kun telenor som driver med slikt)..

 

dessuten... d er vel bare å legge på eller si nei hvis man ikke er interessert.. verre er det faktisk ikke

 

:roll:

Endret av MissAngel
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Hvorfor er kontantkort barnslig og upraktisk? Jeg ser ikke hvordan man kan kalle det "barnslig" (forklar), og upraktisk? Hardly upraktisk at de er billiere mot at det er bittelite strev et par ganger i året å fylle på dem med en tusenlapp?

 

Djuice nonstop? Send så mange sms du vil gratis for 300 i måneden, og 1,39 i ringepris... mmm

 

Skal vi se...

 

sender du 23 smser daglig og ringer 10 minutter daglig, vil

nonstop koste deg omtrent 717 per måned, mens mobyson vil

koste deg omtrent 567 kroner...

 

men sender du 40 smser daglig blir nok djuice nonstop billigst men hvem sender så mange daglig egentlig? Ikke mange voksne ihvertfall. Skal du som en typisk voksen ringe mye fremfor å drive å knudre med massevis av smser vil nok f. eks. mobyson være billigere enn noe som helst abonnement. jaja bare en digresjon men tida er forbi da kontaktkort var "barnslig"... kontaktkort er fremtiden nå, akkurat som på alle andre markeder (der kreditt koster mer enn forskudssbetaling hehe)

 

sorry for denne lange posten men din kommentar om at kontantkort er barnslig og upraktisk var så barnslig at jeg måtte svare med et langt, barnslig innlegg. Og glem ikke at min penis er større enn din!!

Har et lite regnestykke til deg "smarten". Med Djuice Nonstop får du telefon som er sponset med 2000,-. Månedsavgiften er 299,- men gratis fram til oktober. Jeg kjøpte telefon i juli, og får dermed månedsavgift i 9 måneder, noe som blir kr 2691,- tilsammen. Med andre ord har jeg "tapt" kr 691,- på fastavgiften i forhold til det mobilen var sponset med. Så er spørsmålet, hvor mange sms kan du sende for kr 691,-? Med Mobyson (44 øre pr sms) er svaret 1570 stykker. Hvor mange blir det pr dag? Svaret er 4,3. Er 4,3 sms pr dag mye? Svaret er nei. Ihvertfall sender jeg MYE mer enn det. I tillegg kommer alle de andre fordelene med Telenor, som f.eks. forsikring, noe Mobyson ikke tilbyr, og at man slipper å "fylle opp kortet", noe jeg først og fremst forbinder med fjortiser som er for unge til å tegne skikkelig abonnement.

 

Bare for å ha sagt det til slutt: Djuice Nonstop er et abonnement for dem som sender mye sms. For de som nesten aldri sender sms vil det selvsagt ikke lønne seg uansett, men for dem vil jeg mye heller anbefale et godt og billig abonnement, som f.eks. Chess, enn et kontantkort. I tillegg er jeg den første til å innrømme at ringeprisene med Djuice Nonstop er altfor høye i forhold til månedsprisen, særlig når det gjelder til fasttelefon. Ikke noe perfekt abonnement altså, men for meg og mange andre er det det beste alternativet i dag.

Lenke til kommentar
Jeg har bestilt Mobyson kontat og skal beholde mitt gamle nummer. Så jeg fikk nettop en telefon fra telenor kunderservice. De lurte på hvorfor jeg skulle bytte operatør. Jeg sa det som det var at Mobyson er MYE billigere enn de Telenor. Da begynte han fra Telenor å fortelle om hvor vanskelig det var med Mobyson kontant fordi man kunne ikke kjøpe kontantkortene i butikker, man måtte lade opp via internett. Siden jeg har både internett og visa kort er ikke dette noe problem svarte jeg.

Siden det ikke fungerte å "skremme" meg fra å bytte operatør så prøvde han med å gi med 1000,- i ringetid hvis jeg endret til Telenor Privat+ (noe jeg ikke er intressert i fordi jeg har kontantkort og det passer meg ypperlig, ringer ikke så mye og slipper regning i poste). Jeg avslo "tilbudet" med en gang! Da tilbudte han meg en gratis telefon, jeg orket ikke en gang høre hvilken telefon det var, svarte bare: "Jeg har nettop kjøpt meg Samsung E700 og jeg tviler sterkt på at dere kan gi meg en bedre telefon. Ha en god dag!"

 

Altså, først så drivere Telenor sverting av konkurrentene, er det lov? Så for det andre, hvis de istede for å bruke penger på gratis telefoner og ringetid hadde senket prisene så tror jeg flere hadde valgt å ikke byttet operatør.

 

broren min fikk samme tilbudet når de fikk greie på at han skulle bytte til Chess, han sa nesten det samme som deg, så lenge Chess var billigere ville han gå over til dem :) har selv telenor og liker dem ikke, hadde noen problemer med kontant abonomanget mitt og di kunne ikke gjøre noen ting :no:

Lenke til kommentar

alle disse pris utregningene varierer jo fra hvilket ringemønster hver enkelt har... og har man råd til det så er vel kanskje ikke den billigste operatøren som gjelder.. for visse så er det kanskje også snakk om div. tjenester de ulike leverandørene har osv.... alt handler ikke bare om pris på sms og tale... :roll:

 

også hvor lett tilgjengelige de er, når man virkelig trenger dem...

 

f.eks mobyson som er veldig billig, men umulig og få tak i når man trenger hjelp... og det må man gjøre via mail... ikke alle som har tilgang til internett kanskje.. hva gjør man da??

Lenke til kommentar
Slik jeg ser det prøvde han først å lokke deg med en faktaopplysning, så et tilbud, og deretter et enda bedre tilbud. Knappest sleipt.

hva er det som er så dumt med det? han gir deg flere muligheter og tilbud.. og det er FAKTISK lov å si nei..

 

det er vel samme hva alle andre operatører har eller ikke har, han prøvde å selge deg et abn,(er vel neppe kun telenor som driver med slikt)..

 

dessuten... d er vel bare å legge på eller si nei hvis man ikke er interessert.. verre er det faktisk ikke

 

:roll:

Eh... lær deg norsk. "Knappest sleipt" betyr "Neppe særlig sleipt". Forstår det som at du skriver til meg når du quoter meg.

Lenke til kommentar

Vil bare legge til at nå har de ringt meg 3 ganger på en uke :p

1. Ringte de pga jeg brøt bindingstid og betalte 1200kr.( Har vært hos de siden 1999 og har vel i snitt lagt igjen en tusing i måneden). De ville at jeg skulle binde meg opp i 12nye måneder mot at jeg fikk 1000kr i avslaq på neste regning (!) laughing1.gif.

 

2. Ringte de pga jeg hadde meldt flytting til Sense (fordi jeg nå bare bruker jobbtelefon, trenger jeg denne telefonen lite). Da skulle jeg få 1000kr avslag og et billigere abon. Tilbudet dies på billigere abon`? . Det samme jeg hadde, privat + laughing1.gif.

 

3. Sist gang de ringte var pga porteringen av nummeret var nå på vei.

De ville gjøre som følgende:

Gi med en t630 til 1kr og 1000kr avslag i neste regning mot at jeg bant meg opp mot:

privat pluss i 12 måneder. :!:

 

Høres det ut som oppgulpav samme tilbud? :p

(ps, jeg ble bare ringt opp av søte østlandsdamer. Burde ha lovet meg en date istendenfor :p )

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...