Gå til innhold

Deres kabinetter her!


Anbefalte innlegg

Jeg har plukka med litt vannkjøling de siste dagene. Etter en god del år med mitt gamle 800D på pulten syntes jeg det var på tide med noe litt mindre, så jeg gikk for Phanteks Evolv Enthoo Tempered Glass. MAKAN til kvalitetsprodukt! I tillegg til dette gikk jeg nylig til innkjøp av ny PSU og et GTX 1070 samt ny pumpe, en ekstra rad og litt akrylgreier til kjølinga. Nå ble det orden i sakene!

 

Jeg kjøpte også en HUE+, litt for å se hva all RGB-hypen som har vært det siste året har handlet om, og jeg trodde ikke jeg kom til å si det, men jeg tror nesten jeg begynner å skjønne det ... Nå lar jeg den bare sirkulere gjennom tre forhåndsbestemte farger i et veldig sakte tempo, og det ser rett og slett mye bedre ut enn jeg hadde trodd. Det ser mye bedre ut enn det bildene her tilsier.

 

Jeg har ikke fylt på med den kjølevæsken jeg skal bruke enda (venter på posten), så nå er det bare rent batterivann som var brukt til lekkasjetesting i loopen. Det er grunnen til at reservoiret ikke er helt fullt (sånn for dere med OCD for den slags).

 

attachicon.gif IMG_1553.jpg attachicon.gif IMG_1554.jpg

attachicon.gif IMG_1557.jpg attachicon.gif IMG_1560.jpg

attachicon.gif IMG_1563.jpg attachicon.gif IMG_1565.jpg

attachicon.gif IMG_1566.jpg

 

 

nydelig oppsett det der.

 

men er det sunt å ha høytaleren rett ved maskina? har lest at høytalere skal ha litt avstand pga vibrasjoner og også magnetene i høytalerne kan fucke med harddiskene dine.

 

dog, om du kjører kun ssd så er det vel ikke noe problem skulle jeg tro

Endret av Spirre
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

jeg regna egentlig med det, oppgitte avstander er ofte ganske overdrivi for å være på den sikre siden.

 

på den annen side så har jeg selv hatt en 12" basser en drøy meter fra pcen, med en bilderørstv i mellom, og når jeg spillte høy musikk da så dansa skjermbildet på tven :p

 

så det er derfor jeg har restriksjoner mot å sette høytalere så nære pcen.

Lenke til kommentar

Takker Strato! Jeg jobba en stund med den før jeg fikk det til. Jeg hadde egentlig lyst til å bruke så få vinkler som mulig, men for å få drain-porten helt ned i bunnen av loopen lot det seg ikke gjøre med færre vinkler og fittings enn det jeg har nå. Jeg ble egentlig veldig fornøyd med dette. :)

 

Jeg har ikke prøvd å draine enda da, så det gjenstår å se om det funker som planlagt.

 

Kan også nevnes at 8-pin til skjermkortet og 24-pin skal få individuelt sleeva forlengere etter hvert, så det blir nok snart pent der også. EVGA's egne kabler er egentlig helt greie utseendemessig, men det ser liksom ikke helt gjennomført ut likevel.

Endret av Breidablik
Lenke til kommentar

Hadde blitt en del smågrums i vannkjølingen på PCen så bestemte meg for et par dager siden at det var på tide å bytte kjølevann og i samme slengen bytte alt av slanger, endte med å skru fra hverandre samtlige blokker og rengjøre disse og. Jeg vet ikke om grunnen var kjølevannet jeg brukte (Rød EK ferdigblandet) eller om det var slurving fra min side når det kom til flushing av radiatorer når jeg satt sammen PCen, men det var virkelig mye gugge som hadde satt seg fast i mikrokanalene på kjøleblokkene, men nok om det.

 

Jeg fikk en del kritikk for sprial avstiverene jeg hadde rundt slangene mine på forge build så nå når jeg byttet alt av slanger uansett tenkte jeg at jeg skulle prøve uten denne gangen, samt jeg denne gangen ikke bruker EK sin væske men AquaComputer sin som jeg selv syns har en mye penere rødfarge som passer bedre inn i builden. Selv ble jeg vertfall ganske fornøyd med resultatet :) Til sammenligning med Breidablik sitt fantastiske bygg forge side blekner jo dette litt, men en deler jo hva man haver. Kanskje jeg og en gang manner meg opp nok til å kjøre en build med stive rør etterhvert  :D

 

HikBbH5.jpg

Endret av Evil-Duck
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Takker for det :) Men i seg selv var de blå brikkene ikke helt planen, de er der mest grunnet utålmodighet ved X99 launchen hvor det ikke akkurat var en overflod av DDR4 brikker tilgjengelig, og eneste som var tilgjengelig i samtlige nettbutikker var enten noen grønne minnebrikker uten shield fra crucial eller disse blå corsair brikkene, ble da sistnevnte. Ved senere tidspunkt ble de røde kjøpt for å bytte ut de blå, men når jeg hadde begge i samtidig synst jeg det igrunnen så bra ut, også noe kult å faktisk fylle ut samtlige 8 ram slottene, selv om den mengden minne er helt meningsløst for mitt bruk. 

 

Når det kommer til kjøleflate har jeg en relativt tynn 2x120mm radiator nede i kabinettet og monster radiatoren EK-CoolStream XE 360 bake som da er 3x120mm. Så den totale kjøleflaten er vel da 600mm selv om 360 av de er langt mer effektive enn de resterende 240mm'ene. Den lille radiatoren er der vel mest bare for å fylle opp kabinettet litt å gjøre loopen litt mer spennende å se på da den 360mm EK radiatoren nok hadde klart å kjølt denne loopen uten å svette alt for mye. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...