Gå til innhold

Bil-"kabinett" for bruk til bilspill i Norge?


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg har nylig flyttet inn i nykjøpt leilighet som snart er ferdig oppusset. Elsker Colin McRae og Gran Turismo på PS2 og tenker å gå til anskaffelse av god prosjektor og stort lerret så disse spillene kan virkelig bli virkelighetsnære.

 

Må også ha ratt, det nye Logitech Pro, men ønsker helst ikke å bruke stuebordet eller å ha rattet i fanget. Har tidligere sett såkalte bilkabinett hvor man kan montere rattet og jeg ønsker å få kjøpt noe slikt. Så ett på Komplett Data i Trondheim for ca. 1 år siden.

 

Har lett på nettet men har veldig vanskelig for å finne produsenter og forhandlere. Dette virker meget bra:

http://www.psillustrated.com/hr_vrc1.html

 

Jeg har vært inne på hjemmesiden til Bob Earl og det kan bestilles der, men om det finnes forhandlere i Norge som fører disse eller lignende så er jeg veldig interessert.

 

Håper noen kan gjøre meg oppmerksomme på det om det finnes forhandlere i Norge, evt. bidra med annen nyttig info som kan gjøre at jeg får "drømmen" oppfylt :) Regner med å kjøpe to stk. kabinetter så to kan kjøre mot hverandre.

 

Tusen takk for alle svar.

 

Mvh,

Einar B. Gilberg

[email protected]

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Takk for svar!

 

Fant to artikler på VG Nett:

http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=206079

 

http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=206080

 

Takk!

 

Mvh,

Einar B. Gilberg

 

p.s. hvis andre vet mere så håper jeg de skriver alt de finner av linker o.l. her :) Sikkert greit for andre som er nysgjerrig på det samme også og slipper å gå igjennom mølja med søk, søk og atter søk :)

Lenke til kommentar

Foreslår at du undersøker litt på kvaliteten før du eventuelt gjør et kjøp, det er ekstremt mye dårlig der ute når det gjelder ratt/pedaler til PC. Har selv testet et logitech Momo-ratt med pedaler, dette var noe dyrt, men det er mye mer kvalitet enn mange andre man får kjøpt. Regner med det gjelder samme regel her som med mange andre ting, prisen er en bra veileder for kvalitet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...