Gå til innhold

Hva leser du nå og hvordan går det liksom


Anbefalte innlegg

Nå leser jeg sjette bok i serien "The Lands" og er snart ferdig med den. Mitt første glimt inn i litRPG sjangeren og jeg syns konseptet er ganske artig, sikkert fordi jeg har spilt min del med RPG gjennom årene. Bøkene er 12-15 timer (hører de på lydbok), men føles litt korte og er ikke så mange events som skjer i hver bok, spesielt de 2-3 siste, men er fortsatt veldig god underholdning. *thumbs up*

 

Ellers er jeg også i gang med re-read av "The Stormlight Archive" ettersom bok 3 ble sluppet i november. Skal begynne med bok 2 nå etter "The Lands" og den serien koser jeg meg veldig med! Kan anbefales! Liker godt Brandon Sanderson sine bøker og har lest mange av hans utgivelser.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tja. Man vet liksom aldri helt hva man får når man lar Amazon komme med anbefalinger. I en liten handlerunde før nyttår så endte jeg opp med "Last Exit to Brooklyn: A Novel" av Hubert Selby Jr. Holder på å ser enden på den nå. Ubehagelige bruddstykker fra en fæl virkelighet... interessant, men samtidig litt slitsomt. Språk og stil som "passer" til innholdet, gramatikk viker for en stil som ligner mer på muntlig historiefortelling enn en roman. Krass og rå, og den tør grave langt ned i en mørk verden.

 

Ellers har jeg også lest litt diverse siden sist jeg var innom tråden.

 

Gaslight Villainy: True Tales of Victorian Murder av Grahame Farrell

Player Piano av Vonnegut, Kurt

Endret av Jann - Ove
Lenke til kommentar
  • 3 år senere...
  • 8 måneder senere...

Jeg har omsider prøvd meg på fantasysjangeren igjen, og er igang med første boka i Mistborn-trilogien til Sanderson. Tenker å lese den, Warbreaker og Elantris, før jeg går i gang med Stormlight Archive. Lettlest med kjekke, samtidig komplekse karakterer. Leser «the informers» av Bret Easton Ellis på sida. Om ikke hans beste bok, ser jeg heller ikke den overdrevne misnøyen mot den.

Nylig lest «Forbrytelse og straff» som jeg likte godt, og «Brødrene Karamasov» som jeg ikke likte like godt. Ooooog «Steppenwolf» av Hesse på toget. Den var 10/10 for meg. Filosofisk David Lynch-vibe.
 

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
  • 1 år senere...
  • 3 måneder senere...

Leste for kort tid siden ferdig "Critical mass" av Daniel Suarez. Sci-fi om starten av asteroidemining. Bok 2 av 2 i serien. Veldig underholdene og actionfylt, likte den godt. 

https://www.amazon.com/Critical-Mass-Novel-Delta-v-Book-ebook/dp/B09N6T2C56

Nå leser jeg "Reap3r" av Eliot Peper, som er en sci-fi thriller, veldig spennende så langt. https://www.amazon.com/Reap3r-Eliot-Peper-ebook/dp/B09PZNWKGQ/

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
  • 1 måned senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...