Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Noe jeg har lagt merke til med den nye FAH-klienten er at min Gainward GeForce RTX 2070 klokker til kun 1410 mhz, mens den var +1650 mhz på den forrige klienten. Foreløpig ser det ut til at dette ikke påvirker PPD ifht hva FAH-klienten rapporterer når jeg nå kjører 14436 (445, 0, 1).

Og jeg klager heller ikke på at vifte ikke behøver å kjøre såpass aktivt, siden jeg fikk tilbakemeldinger om at min mic gav en del bakgrunnsstøy mens jeg satt på videomøter her på hjemmekontoret.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Var nok bare sprengt kapasitet (el. server-kluss), ja.

Men testet da like godt installasjon av nyeste versjon av klienten på opensuse, og nå ser det faktisk ut til at de har tatt i bruk nyere versjon av openssl. For nå starter klienten uten problem ? (og den fikk WU også)
Så da trenger jeg ikke lenger å kjøre den i en kubuntu-vm ...

Lenke til kommentar
3 hours ago, Kjetil Lura said:

Bytte ut 1080/1070 med 2060S. 15-20mill ++. 2x2060s her hos meg er nå 3.5.

Det fine med det er at watt ikke går mye opp.

= 10 flere pcer VS 2080ti = 80.000 ut av vinduet = heller 2080ti alltid ( hvor man må skaffe mer en den pcen man allerede har) 

Lenke til kommentar

Det lønner seg nok mer, men føler det samtidig er mentalt lettere å trykke "kjøp" på noe til 4300kr (ASUS RTX 2060 Super Dual @ Elkjøp) enn "kjøp" på to 2080ti-kort og så få snaut 30000kr i regning.

Det var annet marked før, virker som 2080 Super har steget like mye i pris som 2080ti, og da mer i prosent, så der det før var en viss mening å teste 2080 Super så er det poenget litt borte nå. Men de var litt dårligere enn det jeg trodde de var, dessverre.

Lenke til kommentar
knopflerbruce skrev (1 minutt siden):

Hva sendte du inn og hva ble resultatet?

Jeg angret litt på at jeg ikke kjøpte det kortet selv, men på det tidspunktet var det et par brukte kort i markedet som jeg ga forrang. Ser jeg demo til 12k nå, så ender det nok med kjøp og å pælme ut noen fler Pascal.

Jeg sendte inn palit 2070S JS LE som jeg betalte 7000 for, og etter litt fundering så kjøpte jeg det 2080ti kortet. Jeg forsøkte å tenke litt økonomisk fremover i tid, så får en se hvordan det ender opp. Det kortet gir jo egentlig like mye PPD som 2070S, ett 1080 kort og ett 1070 kort til sammen.

Når det er sagt synes jeg det blir uhorvelig langt når skjermkort skal måle langt over 30cm.. Får jo nesten ikke plass til det i kabinettet (design c). Greit at det ikke er verdens største kabinett.. Må faktisk ta ut ene viften i front. En får se fordelene med det i stedet tenker jeg, og det er at skjermkortet kan hvile oppå den nederste front viften. Og at det i det hele tatt får plass :D

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
knopflerbruce skrev (16 timer siden):

30cm er vel så langt du får det, nesten. Jeg mener de fleste er litt kortere enn det, men det er akkurat så det går i de trangeste kassene mine, også.

Har du hatt et Turing som har dødd, altså?

Nei, var bare noe galt med den ene viften. 
Men helt greit det egentlig. Kanskje også litt heldig at de ikke hadde tilsvarende vare på lager. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...