Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg ser elt klart poenget med poengene (....). Da det tross alt gir en indikasjon på hvor fort en har gjort oppgaven slik det er nå. Men der er svært mye feil og merkelige variasjoner, så om det noensinne blir "riktig" gjenstår å se. Forstår egentlig lite av at timer for oppgaven skal starte når download starter og stoppe når upload er unnagjort. Da det i praksis er utenfor brukers kontroll i 99,9% av tilfellene.

 

Edit: De kunne også etter min mening ha benyttet en eller annen form for benchmark som ville bestemt hvor mange og hvilke WU som går til hvem. Synes det er litt merkelig at min laptop skal få WU`s når mine stasjonære står idle pga mangel på WU`s på serveren.

Endret av AveMORphine
Lenke til kommentar

Må si det med en gang at jeg er på beta, og kommer her da kommer spørsmålet: Er oppe i 1,9 på 2070 super kortet, etter en stund så bare daler det nedover. Enkelte ganger kan det prestere å dale helt ned i 1.4. Pauser jeg den og starter den igjen så blir det jo selvfølgelig futt i den igjen. Er det fordi jeg er på beta eller er det driver relatert? Slik kan det jo ikke være. Det er jo ikke så ofte det skjer da når sant skal sies.

Lenke til kommentar
On 3/28/2020 at 5:51 PM, Nizzen said:

bruker vel 180w under folding. Sett powerlimit om det bruker for mye for din del. Skal ikkje være noe problem, om ikkje psu'en er jalla kina merke.

Hæ? Har du watt måler på maskinene dine?

2080Ti bruker mye mere enn det på folding.

2060S ligger på max 175w hos meg.

2080S ligger på max 250w, ja avhengig av wu du for.

Når er det 295w på P 14543.

PS 3770k og 2080S

Lenke til kommentar
23 hours ago, FranZe said:

Nei, power slider'en blir der den er :)  De kortene jeg har, 1070 og 1080 kortet, var det noen vrm trøbbel med og velger å heller ta det litt kuli. Dessuten blir det bare varmere ut av det :(  Også bruker det jo mer strøm, og jeg ligger vel greit an slik det er med en 850 watter?  Men har tidligere hatt powerslider på max, men helt ærlig kan jeg ikke si at jeg så forskjell, men selv om at jeg ikke så det kan det jo selvfølgelig være det. 

Hovedkortet er msi X99 xpower ac. Beklager er ikke helt i form, blir sikkert noe rot med det jeg har skrevet her, men orker ikke lese gjennom. Du mistet ikke ppd på grunn av temperatur også da kanskje?  

Test. Nå står power på 120 og temp 87. Går watt mye ned ved å sett dem til 100/84?

Watt er nå 292.

På 100/84 er watt 279

Edit: Fra 2010 til 2025 ved 120/87. 2080S

Endret av Kjetil Lura
Lenke til kommentar
Kjetil Lura skrev (49 minutter siden):

Test. Nå står power på 120 og temp 87. Går watt mye ned ved å sett dem til 100/84?

Watt er nå 292.

På 100/84 er watt 279

Edit: Fra 2010 til 2025 ved 120/87. 2080S

Hvor mye ser du ppd øker? Jeg har sett null i forskjell. Så da ender en opp med bare mer strømforbruk? Neida, skal ikke si at det stemmer men når jeg ikke så noen forskjell... Så kan det like vel hende det er en der :)

Joda, fikk WU :)  Beta var helt grei den. Lå som regel på 1.8-1.9 ppd. Men beta, hehe, ja, når den viser godt over 3.5 og fortsette å stige på ett 2070S, ja da har en vært skikkelig heldig å fått et jækla godt kort for å si det slik :D

Men nå igjen var det skuffende å se på ppd'en oppe i hjørnet 1.4-1.5. Men det er helt greit

Lenke til kommentar

I går kveld klarte jeg endelig å få F@H til å kjøre på hovedmaskinen min. Da jeg kom inn på kontoret i dag morges holdt den ennå på, men med en gang jeg gikk inn i web-klienten sluttet maskinen å folde, og webclienten bare står og blinker. det virker som den ikke klarer å laste klienten fullstendig, og begynner på nytt ca to ganger i sekundet. Noen som vet hva som foregår?

Lenke til kommentar
8 minutes ago, War said:

Ikke bruk web-klienten, den klarer ikke holde koken over tid. Finn ikonet nede i oppgavene til høyre, høyreklikk og velg den avanserte kontrolleren. 

 

Takker og bukker! Det ser ikke ut til at det faktisk medfører folding, men jeg får vel bare smøre meg med tålmodighet.

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...