Gå til innhold

Anbefalte innlegg

War skrev (14 timer siden):

Vi får smøre oss med tolmodighet og bare ha maskinene på, det kommer opp nye arbeidsservere daglig og 100.000 jobber pr time er allerede flyttet over til skyen for å avlaste nettet lokalt. 

Litt moro på send work som står i kø, en estimert credit på 130k er nå nede i 43k etter 13 forsøk på å sende, så hvor raskt man kan levere arbeidet vil utgjøre en del poeng for de som samler på de. 

 

Da ser denne spennede ut 

https://flings.vmware.com/vmware-appliance-for-folding-home

Noen som har lest seg opp eller har ideer? 

TinkerTry.com har en artikkel og video om denne.
https://tinkertry.com/vmware-fling-folding-at-home-vm

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
FranZe skrev (1 time siden):

Melding fra postnord er kommet og kortet er hentet :) Men satans det var litt i tykkeste laget, og undrer meg på om det er plass i nederste pcie sporet (med tanke på psu dekselet) i Define C... Men det får en se om snart.

Det så faktisk ut til at dette skulle gå. Fyrte opp maskinen. Første gangen jeg har brukt skjermkortviften som en sirkelsag/vinkelsliper (lett blanding av begge kanskje?). "Kvesset" litt på usb 3 ledningen ? Men gikk greit det. Ja, måtte flytte kortet opp..

Endret av FranZe
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg har eksperimentert litt med plassering av GPU'ene. Har per nå en AMD R9 Nano og en GTX 1060 fra Asus. Det er to vifter på GTX'n og dermed dobbelt så god luftgjennomstrømning på det kortet. Det er vesentlig forskjell på støy fra maskinen når den med flest vifter står øverst, kontra nederst. Begge kortene har en mer lik temperatur og det varmeste (øverste, naturligvis) holder bare 76 grader, når den med flest vifter står øverst. Lurt å tenke på for de som skal bare bruke et par-tre kort i en maskin. 

Lenke til kommentar

Nå kjører endelig alle kortene mine her ? I den maskinen hvor jeg kjører 2 kort kjører jeg begge på 70% vifteprofil. 2060 super kortet nederst og 1070 kortet øverst. 2060 kortet viser 57c og 1070 kortet 62c. Nå er det jo ikke bare skjermkortet det kommer an på med tanke på støy, men flere faktorer. Kabinett, kabinettvifter og hovedkort har også mye å si. Jeg velger å kjøre høyt turtall på kabinettviftene for de støyer mindre enn skjermkortviften.

Endret av FranZe
Lenke til kommentar
emva skrev (18 minutter siden):

Hei.

Har vel blitt svart på ifra før, men er det noe forskjell / forbedring på å bruke "Radeon™ Pro Software for Enterprise" driveren?

Tviler litt på at det hjelper, men den er jo laget for mer avanserte regnestykker/programmer...??

Den har jeg ikke prøvd. Forsøk du, og gi oss tilbakemelding på PPD og prosjekt. Visste ikke at den var der en gang jeg!

Lenke til kommentar
Ruskepus skrev (3 timer siden):

Jeg blir nok kanskje mindre aktiv fremover, for telenor ringte meg i kveld, og fortalte at de skal stenge ned kobberkabelen jeg har ved første feil. De har sluttet med vedlikehold og rep. Jeg er litt usikker på hva jeg skal gjøre.

Bestill fiber hos Telenor så kommer de kanskje og reparerer kobberlinjen
Vi hadde bestilt fiber før kobberlinjen falt ut, og de sa de ikke fikset kobberlinjer lengre når vi ringte de, men når vi sa at vi hadde bestilt fiber, så kom de og reparerte.

Lenke til kommentar
Ruskepus skrev (9 timer siden):

Gjelder det AMD kort også tror du? De fleste av mine er i gang akkurat nå. Men si ifra om du fanger opp noen tendenser!

Jeg har akkurat samme oppsett på både AMD og Nvidia, og begge kjører beta. Min oppfatning er at AMD-kortet kan bruke en god del lengre tid på å få tildelt en WU enn Nvidia-kortet. Det kan være snakk om timer uten arbeid på AMD, mens Nvidia gjerne er på banen allerede med en gang den er ferdig med en oppgave. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...