Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Jetfighter skrev (16 minutter siden):

Jeg lot maskinen bare skure og gå, så fikk jeg til slutt WU på begge korta. Virker lovende så langt nå. Begge har driver og begge viser bilde på hver sin skjerm

Det var nytt for meg?. Trodde ikke det gikk an, men så feil kan man ta...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Her er det veldig stop and go. Ut ifra hva jeg kan lese meg frem til så har de en eksplosjon av nye "foldere" av forskjellige typer. Både de som tilbyr deler av TeslaV100 parken sin, og de som sitter med en crappy laptop som kanskje ikke engang kan fullføre  jobben innen fristen har gått ut. Det er såvidt jeg kan forstå ikke serverpark problemer, men menneskelig klargjøring av WU`s som krever kompetanse som det er manko på for tiden (de som har kompetansen er for tiden overbelastet med arbeid i alle ledd). Spørsmålet er jo da om ikke det beste hadde vært å ikke laste ned WU`s som tar lengre tid hos deg enn hos andre med bedre hardware som gjør jobben raskere?

Jeg vet da søren....

Lenke til kommentar

Hei folkens.

Drev folding tidligere for noen år siden, men har siden glemt helt av det hele, fram til alle reportasjene om covid og programmet startet.

Sitter også på veldig brukbar hardware, og føler jeg kunne hjulpet mye til med foldingen. Vurderer også å bygge sammen en egen folding pc av pc deler jeg har liggende. Men som mange andre her sliter jeg også med å få WU, men bare av å se statistikken på dette teamet over hvor mange nye aktive det har blitt sier jo litt. Skjønner godt at dem har problemer med å få fordelt WU til alle maskinene som er koblet opp nå. 

Som Ave sier, så hadde det kanskje vært kjekt med en sortering av WU til maskinene utifra hvor stor sjanse dem har til å få fullført. Større oppgaver til pc'er som kan takle dem raskere, dette ville jo vært den mest logiske og effektive måte å gjøre ting på. 

Endret av Tord90
Lenke til kommentar

Siste døgnet har jeg fått tak i 80% færre jobber en normalt. 

Fra 40.000.000 til 7.000.000 "ppd"  work-servere har tilsynelatende jobber, men det er vel for mange som prøver å få tak i de samtidig.

Håper fortsatt på en rask fiks, har vel gått ca 150 timer nå 

Lenke til kommentar
AveMORphine skrev (10 timer siden):

Ut ifra hva jeg kan lese meg frem til så har de en eksplosjon av nye "foldere" av forskjellige typer.

Ja, de klarer ikke å holde tritt ...

Sitat

[...] we’ve had such an enthusiastic response to our COVID-19 work that you will see some intermittent downtime as we sprint to setup more simulations. Please be patient with us! There is a lot of valuable science to be done, and we’re getting it running as quickly as we can.

 

Lenke til kommentar
Omnia vincit amor skrev (16 timer siden):

Forstår meg ikke helt på dette.. Er oppgaven sendt tilbake til dem ferdig, eller betyr dette at den faktisk ikke ble ferdig med den? 

Klienten vil forsøke å laste ned en ny WU like før den er ferdig med en, for å minimere "dødtid" hvor maskinen ikke jobber. Derfor vil loggen vise "connecting" og forhåpentligvis "downloading" før den logger "100% completed". Den vil da kople til en assignment server som er serverne som tildeler jobber, og dermed forteller klienten hvilken server den skal hente den faktiske WUen fra (work server). "Jobben" inneholder også evt. en server å laste opp til når ferdig dersom denne er en annen enn work server.
Når WU er ferdig begynner den umiddelbart på neste WU dersom den klarte å hente en ny (dvs. det var tilgjengelige WUer), og laster opp fullført WU i bakgrunnen (i loggen vil det da stå "uploading" innimellom "completed nn%"). Klarer den ikke å laste opp av en eller annen grunn (typisk at serveren er utilgjengelig) så venter den og forsøker på nytt senere.

Begynnes det på en WU som ikke returneres innen en viss tid, blir samme WU også tildelt en annen maskin. Dette for å sikre at WU blir utført, siden mange (alle?) WU'er genereres ut i fra "forrige i rekka" (slik jeg har forstått det; mulig det har endret seg).
Derfor er det beste å slette slot'en før evt. sletting av work-mappa, siden ved sletting av slot så sender klienten en slags "not complete" info til work server (den gjorde i alle fall det før), og WU'en kan raskere tildeles en annen maskin enn om det må ventes til fristen utløper.

Endret av HawP
Lenke til kommentar
FranZe skrev (På 17.3.2020 den 13.22):

Startet optimistisk ved å ha som mål å være topp 100 (laglisten) innen ukeslutt. Ble litt kjepper i hjula der når en ikke får WU'er :(

Hva er det de pleier å si, tolvmodig er en dyd? Eneste en vet er at det bare kan gå opp :D 

  

Nei, når en først har satt seg ett mål... Måtte "møblere" litt om. Måtte skifte kabinett, R5 til 750D. Kan ikke bare ha ett 1070 kort liggende når en egentlig kan bruke det. Takket være greit hovedkort og kabinett :) Skal på HW.no's side nr 1 innen ukeslutt, slik er det bare. 

GgciymX.jpg

Lenke til kommentar
5 hours ago, HawP said:

Tror heller at dette problemet nå mest skyldes at de (dvs. forskerne) ikke rekker å klargjøre nye simuleringer (jobber) raskt nok.

Hehe. Nei for mange nye bruker i verden. Hw no har over 600 nye active brukere.

Min 12 kort står bare å suller på idle. Men de fikser det nok, men trudde ikke det vil ta så lang tid.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...