Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Ingen årsak. Det hørtes jo oppløftende ut. Men du kan kanskje komme til å oppleve at det varierer mye fra prosjekt til prosjekt.

 

Kanskje dummypluggen ikke trengs hvis du bruker -forcegpu instruksjonen. Tolket et innlegg (6455) av Theo dit om multi-gpu folding med nVividia iallfall. Har du en skjerm med to innganger kan den ene brukes og du kan skifte mellom de to skjermbildene, eventuelt med utvidet skrivebord.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
no need to attach monitor and extend desktop anymore

 

New postby grimreefer on 22 Oct 2008, 17:50

... for multigpu setups with new forceware 180.42 beta

http://www.nvidia.com/Download/Find.aspx?lang=en-us

 

i see that i can run physx apps on my 8600gt now even with no monitor attached to it, so im assuming the same can be said about folding.

Men det virker ikke for alle, les mer her:

http://foldingforum.org/viewtopic.php?f=52...w=unread#unread

Endret av Theo343
Lenke til kommentar

Selv bruker jeg kun 4 PCer for øyeblikket og alle har kun dualcores med unntak av en som kun kjører 1 SMP klient på en AMD quad med 3 skjermkort.

Så med lavkost skjermkort til under 1000,- lappen og noen av dem under 500,-, er jeg fornøyd med hva jeg får igjen. AMD quaden var inntil i går en singlecore A64 3200+ som faktisk dro alle skjermkortene helt alene med bare noen få hundre PPD i tap.

 

x4 Phenom er ikke spesielt effektiv på FAH(bra skuffet faktisk) så derfor kjører den kun 1xSMP på 3 kjerner mens 3x8800GS folder på kjerne3. Totalt sett gir den meg 16500PPD siden jeg må klokke ned det øverste skjermkortet litt pga varme. 3 skjermkort hvor ingen blåser varmen ut av kabinettet er maksimalt og da ligger man ofte oppi 90C på det øverste selv om kabinettet har 3*120mm som blåser luft ut og inn samt 1*140mm som blåser rett på skjermkortene, og den støyer godt.

 

Jeg kunne satt igang en tidligere foldingmaskin jeg brukte i starten som er en barebone og som ville gitt meg omtrentlig 3200PPD, men den kan ikke gå 24/7 og står på et soverom(luftkvalitet) så jeg lar den være.

Endret av Theo343
Lenke til kommentar

Fin park der Theo :yes:

 

Har måttet annstrenge meg for å holde meg forran deg på ppd/24t statistikken. Hver gang jeg har økt, så har du økt tilsvarende samme dag. Nesten mystisk.

 

Folder nå med 3 maskiner.

PC1 er en Dell Vostro 400 med Q6600 og et 8800GS kort. Gir 4900ppd. (PC hjemme hos mine foreldre)

PC2 er selvbygg med Q9500, 1x8800 320mb og 2x8800GS. Gir ca 17000ppd. (Varmeovn på loftet)

PC3 er selvbygg med Q6600, 1x9800GX2 og 1x9800GTS+. Gir ca 20000ppd. (Vameovn på kontoret)

 

På grunn av feil på FahCore 1.15 så blir total ppd litt lavere siden det er en del pakker som ikke blir ferdig foldet.

 

Fikk tak i et rimelig GX2 kort på Finn, som er på vei. Det skal erstatte GTS+ kortet i PC3, så da håper jeg å øke med ytterligere 5000. GTS+ skal jeg selge, når alt er på plass.

 

Det blir mye varme dette her, så folde sesongen hos meg er fra september til uti april.

 

En ting er sikkert: Folding er avhengighets skapende.

 

Vennlig hilsen

BRG(Foldoholiker)

Lenke til kommentar

Hehe knallbra brg :)

 

Japps jeg har jaktet litt på deg men pga. litt ymse tekniske utfordringer har jeg ikke fått kjørt full prod ennå, så jeg kommer nok ennå litt nærmere. Men med et GX2 på vei så vil du plassere deg rimelig solid mellom 1 og 3 plassen. Vi har en imponerende TOP10 nå.

 

Hvor mye måtte du gi for GX2 kortet? Vurderer selv ett eller to til hovedmaskinen.

 

BTW:

Det er skremmende hvor mye tid jeg bruker på å tune maskiner ift. folding. Men så lenge man liker å drive med det så er det jo like greit som enhver annen hobby vel :).

 

(fra en faholiker til en annen)

 

EDIT:

Ellers så driver jeg og Kjetil Lura å løper ved siden av hverandre og skifter ledelse innimellom hehe

Endret av Theo343
Lenke til kommentar

Måtte ut med 2050,- inkl. frakt for et kort som var nytt i september.

 

Han hadde kjøpt feil og hadde ikke nok strøm til det. Bra for meg:-)

 

Ser at Mr Lura også har fått opp dampen, det er bra for Folding@Home og forskninga. Fint med konkuranse.

Team Hardware har så absolutt fått opp farta i høst og vi klatrer bra på lista. Vil tro at snitt foldinga pr. aktiv medlem er ganske bra på oss, i forhold til andre team.

 

Er vel ganske maksa ut på de maskinene jeg har. Eneste mulighet er å bytte de 3 kortene i maskin 2, mot 2 GX2 kort. Men foreløbig lar jeg galskapen hvile litt. Med mindre Norsk Tipping har noe å bidra med i kveld :whistle:.

 

Det går litt tid til denne hobbyen ja, men jeg merker fort når jeg ikke har fått mekka og justere litt på noen dager. Abstinesen melder seg fort :blush:

 

PS: Støtteside for Foldoholikere: http://foldingforum.org/viewtopic.php?f=15...=a&start=15

Endret av brg
Lenke til kommentar
Ja, bruker nok strøm til foldingen. Bruker ca 1500w. Så hva billy bruker kan du selv tenke ut, hehehe.

Billy boy, vet du det?

Har ikke målt det nei, men ble litt sjokkert over at strømregningen for sommeren var dobbelt så stor som forrige år. Burde skjønt det siden jeg tok A/C til hjelp. Følger nok brg og stopper 2-3 maskiner neste sommer. Men om vinteren er det jo bare hyggelig med litt ekstra varme.

 

Kunne sikkert fått mer ut av oppsettet, men jeg vil ikke bruke for mye tid på tuning. Bruker bare GPU og litt overklokking. Blir forresten spennende å se hvor mye et nytt 2-GPU kort til Nvidia vil lage av ppd.

Endret av Billy_Pilgrim2
Lenke til kommentar

Et mulig forslag til dere som vurderer å slutte folding på noen maskiner til sommeren:

Hva med å prøve å sette en/noen PC(er) i garasjen? hvis det er (eller blir lagd) vindu der så vil nok tempen kunne holde seg grei, og støy er jo ikke noe problem der.

Evt for folk på landet uten garasje finnes jo skjul også da. Kan tenke meg skjulet hjemme i kragerø hadde gjort seg godt som base for seriøs proteinbretting på kraftig klokka systemer nå om vintern.

 

Når det var snakk om farta på hardware.no så har jeg også merka at vi går for full damp, og sammenliknet med mange andre lag ligger snittet vårt overraskende høyt.

Hvis vi kan få opplyst en del fler folk om prosjektet er jeg sikker på at fler blir med. Kanskje det er på tide med en ny artikkel snart? Av alle som leser hardware.no er jeg sikker på at det er mange folk med skjermkort som støtter GPU klienten men som ikke bretter...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...