Gå til innhold

Hva syns dere om bil-rånere, sånn generelt?


Luv

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Mye sant her, men også mye tullprat. En råner er ikke en som plukker opp fjortiser for å ha i baksetet. Sånne folk har ikke jeg heller respekt for. Det handler mer om å dalle rundt, høre på musikk, snakke med folk osv.

 

Skjønner godt at mange har fått et dårlig inntrykk, men det er ikke det at de plukker opp fjortiser som gjør dem til rånere. Finnes andre typer folk også som plukker opp fjortiser i bilene sine, men man kaller ikke dem rånere fordi :p

Lenke til kommentar
  • 17 år senere...
1 hour ago, Pissed off said:

Rånere kan brenne i helvete!!De har absolutt null respekt for andre der de dundrer avgårde med 3000 Watts subwoofere, og ruser motorer med fri eksos klokka 5 om natta!! Noen av oss jobberr, og trenger å sove om natta. Jævla egoistiske rasshøl!!

Snakk om å være bra irritert når du søker opp en tråd som er 17 år gammel, lager bruker med et ganske så sint brukernavn, og deretter rabler fra deg. Kan jo bare tenke meg frustrasjonen du har..Håper du fikk sove! 

Endret av Quakecry
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Såvidt jeg kan huske er ikke dette fenomenet nytt men har pågått siden hvertfall 50-tallet og startet vel i stor grad i USA.

Rånere er heller ikke alene om å drite i andre. Her har vi alenemor med 2 barn som driter i andre. Alenefar med 2 barn som driter i andre. En enslig dame på 48 som driter i andre. Polske naboer som driter i andre. Et håndverkerpar med barn som driter i andre osv. osv.

Når så mange driter i andre så forstår jeg også at en hardt kritisert gruppe driter i andre.

Jeg vil heller snu på flisa og si at Norge i stor grad har blitt ett "meg først, så meg og deretter gjerne meg" land.

Endret av Theo343 (takk for meg)
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...