Gå til innhold

Trafikalsk klagemur


Opus

Anbefalte innlegg

Erfaringsmessig så legger denne typen bilister seg på 70-75 når vi kommer ut og det lar eg meg av og til irritere over.

 

Dette er så jævla sant. Kjører lastebil på jobb. Alle skal forbi. Alltid. Men de skal selvsagt ikke kjøre i fartsgrensa når de har kommet seg forbi.

 

Også veldig morsomt å måtte kjøre i venstre felt for å holde fartsgrensa på motorveier (80, altså), passere en haug med biler som ligger i 70 og så bli forbikjørt av de samme bilene mens de fortsatt er til høyre for meg i den påfølgende 60-sonen fordi de kjører i 70 der og. Why?! :(

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ser han kjører forbi bil bak meg(jeg i 83 i 80 sone). Så ligger han og presser for å komme forbi meg. Det er ingen muligheter, men han kommer selvfølgelig når det er varsel-linjer og en semi imot. Så har det ikke vært for at jeg og semi bremset forholdsvis hardt, så kunne dette gått ille.

Skjønner jo at folk ikke liker å ligge bak lastebiler, men når jeg da når igjen samme fyren 15min etterpå når han ligger bak en gammel mann med full-bredde henger(høy) og han ligger 1001(altså oppi rompa på'n) bak han, uten å kjøre forbi selv når det er lange klare strekninger ... da må man lure hva som foregår i hodet på disse. Mange mil lå vi slik, for han med hengeren hadde liten fart i svinger og økte til nesten fartsgrensen på rettstrekninger.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Hadde parkert bilen 1mm inntil døra hans, noen biler er smale nok til å akkurat være på linja/innenfor

Under forutsetning av at du har flyttet deg med en gang BMW har dratt, for ellers har du vært et objekt for å bli tatt bilde av og lagt ut på forum (dog ikke en som tar handicap plass) (hvis du ikke har ei microbil da ;))

Endret av KarpeSkrotum
Lenke til kommentar

Man skjønner selvfølgelig hva hensikten med en slik idiotparkering er, redd for dører i siden. Men når man dobbeltparkerer så utrolig åpenlyst og attpåtil misbruker en handikapplass så er det ekstra ille.

Det er et typisk eksempel på total mangel på folkeskikk, håper noen aviser fanger opp bildet!

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Mulig.

 

 

Uansett.

Slik parkering der man tar to plasser er så jævlig egoistisk at jeg gir de fingeren. Som skrevet over her er ikke "redd for dører i siden" en grunn i det hele tatt. "Tror jeg tar to plasser slik som _ingen_ andre siden dør i siden vil jeg ikke ha". Lol. INGEN VIL HA DET? Skulle alle tatt to plasser hadde det vært lite igjen ... Makan. Noen tror enten de er konger eller at de kjører rundt i en bil til millioner. Har sett flere lopper dobbelparkere steder det er svært få plasser.

Endret av Lami
Lenke til kommentar

Det myldrer av saktegående mopeder på veiene nå og ifølge mine observasjoner så gir nesten samtlige blanke f*** i trafikken bak, dvs de ignorerer å stoppe på busslomme o.l for å slippe forbi køen bak.

Er det noen her på forumet som nylig har tatt mopedlappen og kan fortelle meg hva som blir sagt om dette under kjøreopplæringen?

Lenke til kommentar

Tok mopedlappen for et par år siden. Så vidt jeg kan huske ble det ikke sagt noe om å slippe andre forbi. Opplæringen foregikk i stor grad, om ikke utelukkende, på veier med fartsgrense under eller lik 50, så det var heller ikke et tema mens vi kjørte.

Den generelle instruksen var at vi skulle ligge midt i kjørefeltet, så andre kunne legge seg helt over i venstre felt for å kjøre forbi på en måte som er trygg for mopedisten.

Uansett, selvsagt bør man alltid ta til fornuften og slippe forbi trafikk hvis man skaper kø på høyhastighetsveier.

Endret av aklla
Gjenopprettet innhold
Lenke til kommentar

 

Bildet taler for seg selv..

DSC_0079.JPG

Sånn! Da har jeg tipset Hallingdølen. Det er Brenna Entreprenør AS på Gol som eier bilen.

Nei så synd at du gjorde dette. Det var virkelig dumt.. Søren altså..

 

Neida, bare å gyve løs. Tviler på at det skjer noe, med mindre det viser seg å være et gjengangsproblem på kiwien på Gol.

Lenke til kommentar

om politiet hadde stoppet og bøtelagt og at det hadde blitt nyhetsoppslag om det så vill det vært andre boller de neste dagene

 

Har kun lest EN gang om en bil som ble stoppet fordi han kjørte for sakte, og han fikk kun en advarsel

Men en moped skal ikke gå fortere enn 45, en bil kan kjøre fortere.

Hvis man skal bøtelegge alle mopeder så kan man likegjerne ta med syklister og traktorer i samme slengen

Lenke til kommentar

 

om politiet hadde stoppet og bøtelagt og at det hadde blitt nyhetsoppslag om det så vill det vært andre boller de neste dagene

 

Har kun lest EN gang om en bil som ble stoppet fordi han kjørte for sakte, og han fikk kun en advarsel

Men en moped skal ikke gå fortere enn 45, en bil kan kjøre fortere.

Hvis man skal bøtelegge alle mopeder så kan man likegjerne ta med syklister og traktorer i samme slengen

 

Han ble stoppet fordi han kjørte sakte og ikke slapp folk forbi ved å svinge av, det samme gjelder for alle andre treginger på veien og, men det håndheves svært sjelden

Så det har ikke noe med maksfarten på kjøretøyet, men bruken

Lenke til kommentar

Jeg er forsåvidt enig, men mener at det er "verre" å kjøre i 45 i 60'n med bil enn moped, da de ikke har mulighet til å kjøre fortere.

Man kan heller ikke pålegge en moped å svinge av veien på hver eneste busslomme feks, men om man ligger med kø bak seg over lengre strekker bør man stoppe å slippe de forbi etterhvert.

 

Er mye mere irriterende de som ligger 4-5 i bredden i hver sin kondomdrakt som tror de eier veien og absolutt ikke stopper og heller ikke hjelper deg å komme forbi på noen som helst måte...

Lenke til kommentar
  • Uderzo avklistret denne emne

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...