Gå til innhold

Angående erfaringer i prisguiden...


Anbefalte innlegg

Synes dere absolutt burde skjerpe dere når det gjelder å godkjenne erfaringer i prisguiden. Her har dere et prakteksemplar på det jeg mener ikke hører hjemme. Det er også mange som skriver inn fake navn som fører til at seriøsiteten med prisguiden synker betraktelig. Synes og at det er teit når folk bare skriver en setning på hvert punkt og med så tåpelige argumenter at det ikke skulle vært lov. For at en erfaring skulle godkjennes burde det ha vært oppgitt riktig navn og skrevet fyldig på hvert av punktene. Erfaringen skal da hjelpe andre kjøpere og da er det ikke bra nok når "Snehvit Olsen" gir en prosessor laveste karakter fordi den ikke tålte å bli slått på med hammer.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Her var et prakteksempel på noe som aldri burde blitt godkjent. Mulig hele erfaringen er ment ironisk, men personer uten kunnskap til data kan bli lurt trill rundt av dette.

 

EDIT: Fjernet link til erfaring ettersom erfarimgen ble fjernet.

Endret av TJ
Lenke til kommentar
Synes dere absolutt burde skjerpe dere når det gjelder å godkjenne erfaringer i prisguiden.

Det går dessverre litt fort enkelte ganger når erfaringer godkjennes i prisguiden. Vi får inn mengder med erfaringer, og det kan til tider være vanskelig å skille en falsk erfaring fra en som er ekte.

 

Jeg har slettet de erfaringene som har blitt nevnt i denne tråden.

 

Mvh,

Amund

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...