Gå til innhold

ambulanse lyder fra hovedkortet


Anbefalte innlegg

jeg har et ABIT AN7 hovedkort. jeg prøvde og bytte til et ASUS A7n8x hovedkort, men det funka ikke. så bytta jeg tilbake til AN7 og da begynte det å komme en lyd helt lik en lavere verson av en ambulanse. det er ikke RAM, prosessor, skjermkort eller harddisk. har prøvd å finne noe svar i manualen men der står det ingenting( hakke lest hvert eneste ord da...) har formatert disken men det hjalp ikke...

det kommmer en feil melding når alle deler er på plass: "error loading operating system"

 

jeg har ikke peiling på hva det er..... har noen det?

 

Venter Svar

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

jeg har et Abit KV7 KT600 hovedkort her. Får også den sirene lyden. Står ingen ting om den i verken manual eller Abits hjemmesider :thumbdown:

 

Problemet mitt er at jeg kommer ikke lengre enn at viftene starter, går i 2 sek, slår seg av og sirenen starter.

 

Du kan prøve å nullstille cmos. Se litt i BIOS settingsene, der står det muligens noe. den "error loading operating system" får du når du ikke har noe os installert og ingen floppy i diskett stasjonen. Prøv å gå inn i BIOS, sette 1st boot device til CD-ROM. Sett inn Windows 9x/XP cdn og installer os.

Lenke til kommentar

Sirene lyden kommer som regel av : Thermal overheating eller cpu out off specification.

 

Med andre ord, eventuelt dårlig kjøling (eller dårlig kontakt med den blå thermal dioden i cpu slottet) eller at cpu innstillingene er feil.

 

Løsning : Gå inn i bios (om dette er mulig) og se om Vcore er riktig sammt at temperaturvarselen står på omtrent 65-75C.

 

På noen hovedkort kan det være løsningen å bøye Dioden litt så den kommer i kontakt med cpu når du setter den ned i slottet, men du må bare bøye litt, maks 45C. Har ikke testet dette selv, da sirenene bare kicker inn når jeg går over 1.80 i Vcore på cpu.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...