Jump to content
Sign in to follow this  
sTuK

Asus P4G8X Deluxe og s-ata boot

Recommended Posts

Har kjøpt meg to seagate barracuda s-ata disker, og har nå koblet til disse. Disse virket fint som ekstra disker i xp, problemet kom først da jeg skulle kvitte meg med p-ata og bare bruke s-ata.

 

Jeg får startet xp-installasjonen, lagt inn driver(Silicon Image Driver sii3112), partisjonert disken, og formatert. Får også lagt inn filene på disken, men når installasjonen må reboote pc'en blir lykken brutt. Maskinen booter ikke. Ser windows-katalogen når jeg booter med xp'en på den gamle p-ata.

 

Har installert windows uten å ha p-ata tilkoblet, med cdrom og scsi boot device som boot. Onboard ATA device er Enabled og Onboard ATA Device First er satt til Yes.

 

Noen som har dette hovedkortet eller har peiling på hva som kan være feil?

Share this post


Link to post

Må være noe annet... :hmm:

 

I boot-rekkefølgen står "Other Boot Device: SCSI Boot Device" først, så cd-rom ikke noe mer.

 

Onboard ATA device er Enabled og Onboard ATA Device First er satt til Yes.

Share this post


Link to post

Du skal jo ikke ha onboard IDE device først i det hele tatt, så den settingen kan du jo prøve å disable...

 

EDIT: oops, mente "onboard ATA device first"

Edited by jhsveli

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...