Gå til innhold

test sony ericsson p900


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg synes i det hele tatt det virker som mod tar seg litt for god tid, både med tilbakemeldinger på forumet og tester. Sånn som det er per i dag, blir ingenting gjort, og kvaliteten på forumet blir dårligere.

 

Slik jeg ser det har man to valg:

 

1) La det skure og gå, og forringe kvaliteten

2) Ta med flere til å lage siden, så man kanskje rekker over alt

 

Enda ikke fått noen kommentarer på måten jeg ønsker å dele forumet i 4 kategorier på?

Lenke til kommentar

Vi har valgt å ikke teste P900 inntil videre, rett og slett fordi vi føler at vi per i dag ikke har nok erfaring med slike modeller til å komme med en skikkelig test av den - ihvertfall sammenlignet med andre nettsteder, som har adskillig mer kompetanse på PDA og hybrid-modeller.

 

Skal vi komme med en hybrid-test vil det i såfall bli en sammenlignings-test mellom flere av de store modellene (Qtek 2020, P900, Treo 600), men det gjenstår å se når vi i såfall vil få tid til dette.

 

Forøvrig finnes det jo en masse gode tester der ute av P900 allerede:

http://www.mobileburn.com/review.jsp?Id=520

http://www.mobile-review.com/review/sonyer...n-p900-en.shtml

http://www.howardchui.com/modules.php?name...ticle&artid=152

 

JZA: Enig i at vi er i ferd med å sprenge kapasiteten her, håper dette bedrer seg etterhvert som flere personer kommer med på teamet... :/ Hvilken post du tenker på? Den ang. søkefunksjonen?

Lenke til kommentar

Tenkt mest på mitt forslag til å splitte opp forumet i 4 underkategorier egentlig, men jeg håper selvfølgelig at dere utbedrer søker-funksjonen også.

 

Når dere skal rekruttere nye medlemmer i teamet, synes jeg dere burde velge aktive brukere på forumet, særlig de som er mye online. og har mye å bidra med.

Lenke til kommentar

Vi har jo testet noen hybrid-produkter da: :)

http://www.amobil.no/tester_hybrid.php

 

Jeg tenkte vel egentlig mer på PDAer med innebygget telefoni.

 

JZA: Det vil komme en del forbedringer på forumet i forbindelse med oppdatering til ny versjon av InvisionBoard. Dette er det imidlertid gutta på Hardware.no som styrer med, og ikke vi i amobil.no.

 

Forøvrig er vi åpne for å la folk fra forumet bidra med artikler, noe både cnil og flere andre har gjort. Mer om dette her:

http://amobil.no/art.php?artikkelid=4805

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...