Jump to content
Sign in to follow this  
JimL

Bredbåndsalliansen vil knuse Telenor på bredbånd

Recommended Posts

"Bredbåndsalliansen, bestående av flere energibedrifter, vil kjøpe BaneTele. Målet er å skape en reell konkurrent til Telenor på bredbåndmarkedet. Nord-Trøndelag Elektrisitetsverk, Agder Energi, Bergenhalvøen Kommunale Kraftverk (BKK) Eidsiva Energi, Lyse Energi og Troms Kraft står bak Bredbåndsalliansen."

 

Syntes dette hørtes bra ut, noen andre som har noen meninger om saken?

 

les mer

http://pub.tv2.no/nettavisen/it/article195719.ece

Edited by JimL

Share this post


Link to post

Om noen kan utfordre Telenor så er det utvilsomt kraftselskapene ja. Banetele er jo også en mektig bredbåndsaktør selv om sluttbrukere ikke merker så mye til dem.

 

Kraftselskapene kan grave fiber billig og med Baneteles nett som backbone kan det bli veldig interessant. Det at kraftselskapene også har penger er viktig for det må utvilsomt ganske mye kapital til for å kunne gi dette tilbudet til nok kunder og dermed reelt true Telenor. Det er ikke farlig for Telenor om noen få tusen kunder tilbud slik som det Lyse gir (dvs 10Mbit+TV+telefon til en overkommelig sum), det er klart at bygges fiber ut til mange nok så må Telenor komme med ny teknologi raskere(dvs VDSL).

Share this post


Link to post

Tenk på det, en utbygger som har penger og vilje. En som virkelig kan konkurere. Det blir bra. Kanskje jeg kan få noe mer en adsl noen gang.

Share this post


Link to post

Har selv bredbånd fra banetele via en privatperson som har opprettet et trådløst system da ikke telenor var villig å bygge ut her, meget bra om noen kunne ta opp konkuransen med telenor , mulig de fikk litt bedre priser og ikke minst orden på servicen sin da telenors arroganse i så måte overgår det meste.

Share this post


Link to post

Må si at navnet "Bredbåndsalliansen" gir meg assosiasjoner til "Power Rangers" eller noe annet som har kommet ut av rompa til Marvel :D

 

Skal direktørene stille opp i superheltkapper?

Share this post


Link to post
Må si at navnet "Bredbåndsalliansen" gir meg assosiasjoner til "Power Rangers" eller noe annet som har kommet ut av rompa til Marvel  :D

 

Skal direktørene stille opp i superheltkapper?

Argh! Tragiske Power Rangers kommer *ikke* fra Marvel! :angry: (Power Rangers bruker forsåvidt ikke kapper heller, bare for å ha det på det rene).

Edited by Uncreation

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...