Gå til innhold

samsung e 700


Anbefalte innlegg

Ser på bruktmarkedet at det er mange som selger sin e 700.Har det noe med at det er en meget begrenset tlf,når det kommer til teknolog?.Har vurdert den selv som en tlf nr 2,men det er vel en tlf man blir fort lei.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Absolutt ikke! Det er en telefon du blir mer og mer glad i!! Elsker designen og digger skjermen. Kameraet tar helt utrolig bra bilder (for mobilkamera å være), og tastene er sjukt deilige - Må bare føles! Det finnes en hel del javaspill, WPs og ringetoner til nedlast. Foruten noe småplukk er det ikke mye negativt å si om e700. Alt i alt en solid telefon imo.
Lenke til kommentar

Ja det er en helt fin telefon, men folk flest begynner vel å få øynene opp for en symbian telefon nå.

Hvis du bare skal ha den som en backup telefon, så ville jeg heller anbefalt en v-200, nesten samme telefonen for mindre penger(ja jeg hvet kameraet er forbedret, sikkert en del andre ting også, men den fungerer helt fint som backup telefon)

Lenke til kommentar
Må jo si at e700 er en sinnsyk digg telefon, selv om den har en del småfeil. Skjønner ikke fhvorfor folk vil selge den..  :roll:

Fant du ikke større skrift på den linken til forumet ditt Lazaa? Eller var det lkm1989?? :laugh: En ting skal du ha...Du er skikkelig ivrig.. :D

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...