Gå til innhold

Erstatning for vannkjøling.


Anbefalte innlegg

Jeg har måtte ta ut min vannkjøling på grunn av liten plass i kabinettet når jeg måtte få inn mer HW. Nå må jeg gå over til luft og da har jeg tenkt å erstatte kjøleløsningen som jeg nå har på min CPU og Skjermkort.

 

For tiden har jeg inne en 2.6 GHz CPU og den har jeg tenkt å få opp i 3-3.2 GHz med stabil ytelse. Hvilke løsning ville dere valgt?

Jeg ønsker også å ha mulighet for å skru ned turtallet på viften når jeg ikke spiller og da ønsker jeg en kontroller som passer inn i 3.5" brønn som også kan styre kabinett-vifter, vifter på skjermkort, hovedkort og strømforsyning.

 

Jeg ønsker også å oppgradere mitt Sapphire Radeon 9800 Pro til XT-versjon og da må jeg ha en god kjøling på denne. Hvilke kjøleribbe og vifte anbefales?

Evt. også kjøling for minne.

 

Jeg har ikke tenkt å betale mange "høvdinger" for en kjøleløsning, men jeg ønsker kvalitet og betaler med glede noen hundrelapper ekstra for det.

 

Alle tips taes imot med takk. :thumbs:

 

 

Edit: Hovedkortet er 875p NEO FISR2 (Med Raid) fra MSI.

Endret av kjetil2002
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Om du ikke vil at maskinen din skal hørest ut som ett jetfly kan jeg anbefale denne Zalmankjøleren, den er lydløs, og kjøler sinnsykt bra.

 

Kjenner flere som og har en slik, og det er beste sort, i tillegg er den billigere enn mange av de andre alternativene som har kommet.

 

MERK : Den passer ikke alle hovedkort

Lenke til kommentar

Har selv det samme oppsettet som du har. Bruker en Swiftech MCX 478 V med en Titan 92mm alu vifte. Kjører det hele på 3444 Mhz stabilt, men skal bytte ut vifta med en fra Papst. Brummelyden fra Papst er mye mer behagelig å høre på.

 

Sjekk profil for full specs ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...