Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Hvor mange kan koble seg inn på et nettverk


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ikke ment for å mase, men det haster litt? Og regner med at dette er et såpass dumt spørsmål at jeg får svar med en gang?`Men ser det er mange som har vært her og ikke svart, derfor jeg maser.

 

Regner med at svaret er uendlig, at det ikke finnes en limited men at det blir tregere jo flere som er på. Men hvordan sjekke hvem som er på? Og kaste dem ut? Er det mulighet for det? Hvordan?

Lenke til kommentar

Sånn tråløst setter du bare på kryptering og da må den som kobler deg til ha "passordet" du har satt..

 

Du har jo også

192.168.2.1 min og 192.168.2.253 max

192.168.3.1 min og 192.168.3.253 max

o.s.v

 

Så det er nok...

 

TaaZ

Endret av taz
Lenke til kommentar

Du kan kryptere nettet, den APen du sendte link til støtter 128 - Bit WEP kryptering. WEP kryptering er ikke kjent for å være veldig sikker, men det hindrer i alle fall naboen å bare koble seg på nettet. WEP kryptering fungere på en slik måte at du legger inn ett "passord" for å koble deg opp mot nettet.

Er det veldig sensitive data på nettet finnes det andre metoder for å "stenge" folk ute fra nettet. Mac låsing, VPA, Citrix server osv. Men disse krever litt mer kunnskap.

 

Jeg kjøpte akkurat et trådløst ruter, der var det muligheter å "koble" seg opp mot den vha en vanlig nettleser, da kunne du sjekke hvem som var tilkobla til ruteren.

 

Lykke til med å sette opp trådløst nett!

Endret av larsr
Lenke til kommentar

alle vil vel dele hastighet, alle får ikke maks om jeg tar feil.. selv om de er helt inntil access punktet. hvor mange har du planer om å koble på?

 

du kan jo bare sette på kryptering, da må folk vite "passordet" for å koble seg på. du kan også sette på mac filter, dvs kun de nettverkskortene du vet mac adressen til og har lagt inn i access lista kommer på. det er det sikkreste, hvis du da i tillegg har kryptering med nøkkel er det ganske vanskelig å komme seg inn

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...