Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Hvor mange kan koble seg inn på et nettverk


Anbefalte innlegg

Annonse

[1] Random productId 7285937 from forum_276

Ikke ment for å mase, men det haster litt? Og regner med at dette er et såpass dumt spørsmål at jeg får svar med en gang?`Men ser det er mange som har vært her og ikke svart, derfor jeg maser.

 

Regner med at svaret er uendlig, at det ikke finnes en limited men at det blir tregere jo flere som er på. Men hvordan sjekke hvem som er på? Og kaste dem ut? Er det mulighet for det? Hvordan?

Lenke til kommentar

Du kan kryptere nettet, den APen du sendte link til støtter 128 - Bit WEP kryptering. WEP kryptering er ikke kjent for å være veldig sikker, men det hindrer i alle fall naboen å bare koble seg på nettet. WEP kryptering fungere på en slik måte at du legger inn ett "passord" for å koble deg opp mot nettet.

Er det veldig sensitive data på nettet finnes det andre metoder for å "stenge" folk ute fra nettet. Mac låsing, VPA, Citrix server osv. Men disse krever litt mer kunnskap.

 

Jeg kjøpte akkurat et trådløst ruter, der var det muligheter å "koble" seg opp mot den vha en vanlig nettleser, da kunne du sjekke hvem som var tilkobla til ruteren.

 

Lykke til med å sette opp trådløst nett!

Endret av larsr
Lenke til kommentar

alle vil vel dele hastighet, alle får ikke maks om jeg tar feil.. selv om de er helt inntil access punktet. hvor mange har du planer om å koble på?

 

du kan jo bare sette på kryptering, da må folk vite "passordet" for å koble seg på. du kan også sette på mac filter, dvs kun de nettverkskortene du vet mac adressen til og har lagt inn i access lista kommer på. det er det sikkreste, hvis du da i tillegg har kryptering med nøkkel er det ganske vanskelig å komme seg inn

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...