Gå til innhold

Billig, effektiv og stille


Anbefalte innlegg

Skal kaste ut luftkjøleren til AMD XP2500+ CPU og lurer litt på hva jeg skal sette på bestillings listen. Vet ikke hvor mye ei vannpumpe bråker. Det er jo vifte på radiatoren så lydløst blir det vel aldri :ermm: Eneste jeg vil ha er kjøling som passer topic beskrivelsen.

 

Skal foreløpig bare kjøle CPU så kanskje NB og GPU når jeg trenger å overklokke de orginale settings på sakerne for å kjøre PC'n "glatt".

 

Tenkte på ei Eheim pumpe, 8-10mm PVC slanger, Blackice radiator med papst vifte på men vet ikke noe om blokker og sånnt, har bare sett endel DangerDen som virket ganske proffe(?)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

HardWare-labs (og Danger Den) sine radiatorer har 1/2" (12mm) nippler... derfor må du ha overgang til 3/8"... med en amd barton xp 2500+ ville jeg valgt denne CPU blokka.

 

Det er ikke nødvendig å overklokke gpu og chipsettet (i ditt tilfelle NB?), men dette vil jo øke ytelsen yttligere på pc'e... hvis du finner ut at du vil vannkjøle disse også ville jeg valgt denne Chipsett blokka. jeg må vite åssen skjermkort du har for å kunne anbefalle noen blokk til den...

 

som pumpe ville jeg valgt einheim 1046 eller 1048. 1046'en har 300 l/t og 1048'en har 600 l/t... det er under hundre kroner som skiller dem... (personlig har jeg 1048). (husk nippler til pumpa).

 

du kan (les: burde) ha en vanntank. hvis du har et lite kabinett ville jeg valgt denne. hvis du har stort kabinett ville jeg valgt denne som du kan feste i denne eller denne.

 

Dette er et stille og effektivt sett, men koster et par skjorter.

 

Du KAN gjøre det enkelt, billig, stille og veldig effektivt ved å kjøpe Mist tsunami. dette sette er vel verdens mest stillegående. du får med bra cpu blokk, bra pumpe, bra relekit, bra radiator, bra slanger, korrosjonsmiddel, tank, og til og med viftestyring til den stillegående vifta som følger med!

God's gift to man? OH YEAH!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...