Gå til innhold

Tempraturen øker stadig.


Anbefalte innlegg

Jeg ahr nettopp flyttet pcen min inn i ett lite qtec kabinett, og jeg har radiatorn i bonn av kabinettet, med vifta neders så radiatorn oppå, som tregger luften ned mot gulvet, tempraturen øker hele tia på CPU'en, kan jeg har montert noen feil? Har waterchill CPU + GPU. :roll: den lå på 38 grader, og bare ved å sitte litt på IRC, økte den til 43 og nå er den på 44, vanligvis har jeg hatt IDLE @ 38~40

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Prøv å heller sette viften oppå radiatoren slik at den trekker kald luft opp fra under kabinettet og gjennom radiatoren. Tror det burde hjelp litt :yes: .

etter noen dager garanterer jeg deg at temp stiger, viftene har sugd opp støv og hybelkaniner inn i radisen.

Gulvmontering er dårlig løsning.

Lenke til kommentar

Jeg har føtter til kabinettet, eller noen knotter da. men ahr ikke satt de på fordi dem er hos faren min :) satta pcen oppå en plsatikk sak.. er det ikke like greit å dra luften ned mot gølvet da? ikke opp.. det blir bare evig støv (selvom det er lite støv i rommet her. har tenkt å ha inn vifte i toppen og ut i bonn, eller omvendt.. utvifta er da radiatorn! men kan kasnkje slenge til en ekstra 90 MM!

Lenke til kommentar

Vitsen er å få den kalde luften fra gulvet gjennom radiatoren og ikke den varme luften fra kabinettet. kald lufte er tyngre enn varmluft vil det være kaldere jo nermere gulvet du plasserer radiatoren. Altså er det best med luft inn i bånn of luft ut i topp. Hvis du ikke har et filter kan du lage et midlertidig av f-eks en strømpebukse. Som sagt de beste vil være å ha inn luften gjennom radiatoren da den luften er kaldetst. :yes:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...