Gå til innhold

Siemens SL55


lavik

Anbefalte innlegg

Elkjøp selger denne tlf veldig billig om dagen, ved bestilling over nettet. Kan få den til 599,- med Netcom Talk. Lurer på å kjøpe denne da jeg kan videreføre det abonnementet jeg har fra før. Vil dere si at dette er et godt kjøp? Ser at billigste alternativ med abonnement (hentet fra prisguiden) er 1790,- hos Siba.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Om du ser etter en telefon med fint design, så finner du ikke noe penere enn sl 55(IMO). Synes spesielt den røde er nydelig. Lyden under samtaler er også god. Tastene er tett plassert, men veldig gode å bruke siden de er opphevet på midten.

Desverre så er det ikke noe særlig med funksjoner på telefonen. Den er vel også ment å være en ren designtelefon.

Kjøpte en selv i begynnelsen av januar. Etter to uker måtte den på service, og der har den nå vært i fem uker mens de har ventet på deler. Nå kan det jo være at jeg har vært uheldig og fått tak i en mandagstelefon. Navigasjonstasten på min SL55 knirker, og i det er mulig å se inn i telefonen mellom navigasjonstasten og dekslet. I det hele tatt så synes jeg ikke at telefonen virker så solid og gjennomført som tidligere telefoner jeg har hatt fra Siemens. (Me45 :love: )

Men trenger du en telefon til å ringe og sende meldinger med, så er SL55 et godt valg. Synes også kampanjeprisen som Elkjøp kjører nå er bra.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...