Gå til innhold

Får ikke lyd i intr. lydkort?


Anbefalte innlegg

Jeg har nylig bygd PC, og det er første gang jeg bruker intregert lydkort til lyd. Jeg har MSI K8T NEO FSR2 hovedkort, og der er det Realtek AC97 intregert. Jeg har koblet til høytaler og alt, som det var på min gamle maskin, og jeg har ikke satt mute på noen ting. Jeg har ikke koblet noen ledning fra Dvd-driven til lydkortet. Jeg lurer på hvorfor jeg ikke har lyd?

 

Noen som har samme problem?

 

Hjelp.... :cry:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Har du husket å installere chipset-drivere?

 

Egne lyddrivere (og andre drivere til hovedkortet ditt) finner du også ved å følge lenken ovenfor.

Har ikke så veldig god peiling på lyd osv. Men det første jeg gjorde når jeg startet maskinen, var å sette inn Cden fra Hk, og installerte alle drivere som var der inkl. lydkortet. Er det dette du mener? Eller er det noe annet?

Lenke til kommentar

Skulle tro dette var de samme driverne, bortsett fra at de på CDen antakelig er litt eldre enn de på hjemmesida til produsenten. ;)

 

Det var uansett disse driverne jeg siktet til ja.

Om du går inn på kontrollpanel - system - maskinvare - enhetsbehandling, får du opp noen utrops- eller spørsmålstegn der? (det betyr at det eventuelt er noen drivere som ikke er riktig installert). Står AC97 under "lyd-, video- og spillkontrollere" der?

Lenke til kommentar

Jeg skal snart sjekke om det er noe jeg kan endre på i BIOS. Men det virker hvertfall som om de driverne som nå er installert er i orden. Det er ingen utropstegn i enhetsbehandling, og de ligger under lyd og spillkontroller.. så alt skal funke, men det kommer ingen lyd..

Lenke til kommentar

istedenfor å sette inn kontakten fra høytalerene bak, så satt jeg de i front på kabinetttet, og nå fungerte plutselig lyden. Dog dårlig lyd. Men bedre enn ingen ting. Jeg skal prøve å fjerne ledningen fra frontutgangene til lydkortet, og se om den utgangen bak fungerer da.

 

Den lyden jeg har nå, kan jeg for det første ikke spille like høyt som jeg kunne på min gamle data, med samme høytalere. Jeg har en merkelig lyd, der stemmene høres veldig lavt, selv om Equlaizer er på flat, og ellers ingen instillinger gjort.

Jeg må skru bryteren på høytaleren veldig høyt, for å få lyd, dette resulterer til en veldig irriterende bruse lyd fra høytalerene, selv om jeg hører på lav musikk. Hva kan dette komme av?

Lenke til kommentar
Pluggen i front kan være ment for hodetelefoner, ikke vanlige høyttalere?

det kan være løsningen.. holder på å laste ned noe greier, så jeg venter til det er ferdig, så skal jeg skru av maskinen, også endre på det er som må endres i pcen..

 

gir beskjed om det blir noen endringer..

Lenke til kommentar
Dette står i manualen:

 

MSI Reminds You...

If you don’t want to connect to the front audio

header, pins 5 & 6, 9 & 10 have to be jumpered in

order to have signal output directed to the rear

audio ports. Otherwise, the Line-Out connector on

the back panel will not function.

Tusen takk, husker at jeg leste dette, men leste det litt fort, før jeg fjernet de jumperne. :D Hadde helt glemt det. Skal endre på dette, og se om det blir bedre. Det virker som om lyden jeg nå har fra front utganger, er veldig dårlig.. skikkelig rar lyd.

Lenke til kommentar

Nå er det konge lyd på pcen..

 

aner ikke hvorfor det ble så dårlig lyd når jeg brukte front utgangen.. jeg forsto det sånn at man bare kan bruke enten den bak, eller den foran. Nå er jeg veldig fornøyd med at den bak fungerer med så god lyd. Og der ikke behovet av den front utgangen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...