Gå til innhold

Nye brukermoderatorer ønskes velkommen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Lykke til til de nye moderatorene. Synes Blib var et glimrende valg, han har alltid vært hyggelig og hjelpsom. It's me kjenner jeg ikke til, men sikkert meget bra.

:blush:

 

Ja, rapportering hjelper veldig. Titter nå alltid innom en gang i blandt og ser en liten hærskare med tråder som folk vil ha behandlet :)

Lenke til kommentar
Noe grunn til at akkurat de ble valgt?

Ja.

 

Begge er som det blir nevnt tidligere aktive og seriøse brukere med blankt rulleblad i forumet som har bidratt med mye. De har hjulpet andre brukere, og har hjulpet oss som driver forumet. "It's me" er ene og alene ansvarlig for en stor brøkdel av rapportene vi har fått inn i de siste ukene, og alle har vært svært godt begrunnet. Dette viste oss at han hadde god dømmekraft i situasjoner det trengs. "Blib" er en bruker de fleste seriøse forumbrukere burde kjenne til. Han har ofte gitt oss som driver forumet konstruktive og hjelpsomme tilbakemeldinger og forslag. I bunn og grunn har begge gjort en frivillig innsats for forumet i en lang periode før de ble brukermoderatører (og lenge før brukermoderatører eksisterte), noe som viser at de ikke er ute etter en maktposisjon, men heller ønsker å hjelpe til med å forbedre forumet.

 

Så det å rapportere mye hjelper.... :grin:

 

Ja det hjelper, men er ikke ene og alene en grunn til at noen blir utvalgt. Det er mange faktorer som spiller inn da brukermoderatører blir valgt, men å ha rapportert mye på en seriøs måte med gode begrunnelser er definitivt en fordel.

 

 

 

 

Begge skal også ha fått tilstrekkelig opplæring da Ueland, DesertGlow og jeg selv satt av noen timer og forklarte de hvordan ting fungerer. Tydeligvis var dette et bra tiltak da det virker som dere brukere er fornøyd med arbeidet. Det er ihvertfall vi hittil.

 

Selv vil jeg gi skryt til alle de nåværende brukermoderatørene for god innsats. Både Gef og b|real har gjort en kjempejobb hittil, og blib og it's me har fått en veldig god start. Keep up the good work gutter!

Lenke til kommentar

Hvorfor må alt handle om OCshoot? Så vidt jeg kjenner til er ikke OCshoot en konkurrent til dette forumet eller nettverket. OCShoot driver med sine ting, vi driver med våre ting. At jeg er medlem på forumet til Anandtech ekskluderer ikke meg fra å være admin her... Jeg er litt lei hele den saken der. Overklokking og OCshoot har hatt sine uheldige meningsutvekslinger, men jeg trodde de involverte hadde begravet stridsøksen?

 

Grunnen til at CFD og SnowDog_ ikke blir nevnt er fordi at de ikke er moderatorer lengere. CFD fikk status rett og slett ved en missforståelse. Poenget med SnowDog_ var at enkelte i forumstyret mente at brukere som tidligere hadde fått advarsel ikke burde ha mod-status. Det kan man mene hva man vil om, jeg personlig har ikke noe som helst mot han.

 

Edit: Yummy: Ingen grunn til å holde dette hemmelig. Saken er ganske enkel og grei.

Endret av DesertGlow
Lenke til kommentar
Jeg har nå 10% advarsel, så da kan jeg ALDRI bli moderator?

Man skal være forsiktig med å bruke ord som "aldri". Det kan hende man i framtiden vil forandre på denne praksisen hvis man finner en bruker som for en god stund tilbake gjorde en feil, men som siden har vist seg som et usedvanlig godt egnet som moderator og vi virkelig ønsker å få inn denne personen. Men sånn i utgangspunktet vil du ikke ha muligheten til å bli moderator nå.

 

Forøvrig så vil ikke så veldig mange flere brukermoderatorer bli utnevnt med det første. Vi har når fått 4 moderatorer på relativt kort tid, og så får vi se hvordan dette fungerer framover. Vi har nok mulighet til å utnevne 1 eller 2 til, men det vil vi nok ikke stresse med.

 

Når det er sagt så er det vel ikke noe stort mål for de fleste å bli moderator så vidt jeg har forstått. Ser at det tidligere har vært ymptet frampå om at det er ubetalt jobbing hvor man står i fare for å få mye kjeft.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...