Gå til innhold

Dårlig rekkevidde på bluetooth


Lynx

Anbefalte innlegg

Kjøpte meg et Jabra Freespeak 250 bluetooth handsfree sett i går. Etter å ha prøvd det en stund så er jeg rimelig skuffet.

Greit nok så kan jeg gå en 4-5 meter unna telefonen, men bare hvis den er i direkte synslinje til handsfree settet. Jeg trenger bare å snu meg så hodet er i mellom handsfree'en og telefonen så begynner det å skurre. Det er faktisk så ille at jeg ikke kan ha telefonen belteveska på hofta (samme side som handsfree settet) uten at det skurrer.

Er det normalt at det er så dårlig?? Er ikke Jabra settene bedre? Eller kan det være problemer med noe av utstyret mitt?

 

Og.. Skal ikke telefonen automatisk finne handsfree settet når jeg skrur det på? Nå må jeg inn og manuellt aktivere koblingen for at det skal fungere. Samme når jeg prøver å koble telefonen mot pcen. De finner hverandre ikke automatisk, men jeg må søke for å få kontakt. Er dette riktig?

Til slutt.. Blei mye dette... Er 1.5-2 dager standby med bluetooth aktivert 50% av tiden normalt med et nytt batteri som ikke er "innkjørt" ennå? (fremdeles en N6600)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ser ut som om jeg har fått en defekt telefon.... Fikk meg et Sony Ericsson HBH-35 handsfree sett i dag... Nesten like dårlig som Jabra settet... Den minste hindringen mellom settet og telefonen og det blir skurring... Når jeg da i tillegg har mått lade telefonen for 3 gang siden jeg kjøpte den (kjøpt mandag... og stått mest i standby) så ser det ikke helt bra ut...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...