Jump to content
Sign in to follow this  
Lynx

Dårlig rekkevidde på bluetooth

Recommended Posts

Kjøpte meg et Jabra Freespeak 250 bluetooth handsfree sett i går. Etter å ha prøvd det en stund så er jeg rimelig skuffet.

Greit nok så kan jeg gå en 4-5 meter unna telefonen, men bare hvis den er i direkte synslinje til handsfree settet. Jeg trenger bare å snu meg så hodet er i mellom handsfree'en og telefonen så begynner det å skurre. Det er faktisk så ille at jeg ikke kan ha telefonen belteveska på hofta (samme side som handsfree settet) uten at det skurrer.

Er det normalt at det er så dårlig?? Er ikke Jabra settene bedre? Eller kan det være problemer med noe av utstyret mitt?

 

Og.. Skal ikke telefonen automatisk finne handsfree settet når jeg skrur det på? Nå må jeg inn og manuellt aktivere koblingen for at det skal fungere. Samme når jeg prøver å koble telefonen mot pcen. De finner hverandre ikke automatisk, men jeg må søke for å få kontakt. Er dette riktig?

Til slutt.. Blei mye dette... Er 1.5-2 dager standby med bluetooth aktivert 50% av tiden normalt med et nytt batteri som ikke er "innkjørt" ennå? (fremdeles en N6600)

Share this post


Link to post

Hei

 

Jeg vil tippe at det Jabra som er dårlig,jeg kjøpte meg en SE HBH-35 og den fungerer utmerket til min n 6600,den behøver ikke å ha synlig kontakt med mob,bra lyd,det er bra standby tid på SE HBH-35,BT skal finne telefonen når du slår på BT enheten

Share this post


Link to post

Må være headsettet eller noe, for min 6600 og HBH 35 fungerer utmerket.

 

Står 6 -7 meter unna i et annet rom og det fungerer fortsatt, med litt kurring vel og merke, men ikke værre enn at man kan snakke normalt.

Share this post


Link to post

Ser ut som om jeg har fått en defekt telefon.... Fikk meg et Sony Ericsson HBH-35 handsfree sett i dag... Nesten like dårlig som Jabra settet... Den minste hindringen mellom settet og telefonen og det blir skurring... Når jeg da i tillegg har mått lade telefonen for 3 gang siden jeg kjøpte den (kjøpt mandag... og stått mest i standby) så ser det ikke helt bra ut...

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...