Gå til innhold

Elkjøp - nok en gang


Anbefalte innlegg

Bestilte en SonyEricsson P800 i forrige uke, med netcom active talk abonnement over internettsidene til Elkjøp. God pris var overbevisende.

 

. Begynte å lure hva som tok så lang tid, så i dag ringte jeg. Etter 5 min telefonkø knotet selgeren seg fram til at det var noe galt med netcom, de hadde ikke akseptert søknaden (han sa ikke noe om hvorfor), men sa at jeg måtte ta kontakt med Netcom. :(

 

Ringte netcom, og etter 10 minutter i kø fikk jeg vite at netcom aldri hadde fått noen henvendelse fra elkjøp, og at det ikke skulle være noe i veien for at jeg skulle få et abonnement hos dem, SPESIELT SIDEN JEG HADDE HATT DET I OVER ETT ÅR..... :no:

 

Ringte Elkjøp igjen (nye 10 minutter i kø), og de åpnet med at netcom ikke hadde godkjent. Jeg parerte med at Netcom ikke hadde fått noe fra dem. Damen sa da at det beste jeg kunne gjøre da var å ta turen til Elkjøp i Åsane utenfor Bergen, for å høre med dem der. Jeg spurte om ikke det ville være lurt bare å ringe ut, men hun sa at de kom til å fikse det der, og at jeg ville kunne skrive under på abonnementsavtalen, og at jeg derfor bare burde ta turen ut. :angry:

 

Gikk fra skolen (og eksamenslesning) hoppet på bussen, brukte en time gjennom rushtrafikken og ut til butikken. Positivt: Jeg kom til med en gang. Det har ikke skjedd hittil i dag. :roll: Selgeren skjønte ikke hvorfor jeg hadde kommet ut der, og sa at jeg måtte ringe kundeservice og de skulle ordne det, siden de tross alt hadde lovet meg telefonen. P800 er i ferd med å bli utfaset fra Elkjøp, derfor er jeg selvfølgelig interessert i å få den til den prisen de selger den for. Han prøvde å ringe kundeservice, men hadde ingen form for direktelinje, så han ble bare stående i kø. Jeg gikk fra Elkjøpbutikken med uforettet sak. :angry:

 

Da jeg kom hjem var det gått 3 timer siden jeg hadde ringt første gang. Ringte kundeservice, og kom faktisk gjennom med en gang. Selgeren tok hintet om at jeg var lei av å være kasteball, og prøvde så godt han kunne, men kom ikke frem til noe, siden de som er ansvarlig for nettsalg ikke var tilstede. Så nå står telefonnr mitt forhåpentligvis på en stor post-it-lapp på skjermen til rette vedkommende i morgen.

 

Noen som har noen gode ideer til hva jeg skal si når de ringer i morgen, eller når jeg blir så forbanna at jeg ringer igjen?

 

Litt kjipt at jeg har bestilt et 128 mb memorystick duokort til 1000 kr, som jeg skal ha i telefonen, hvis jeg aldri får den....

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Noen som har noen gode ideer til hva jeg skal si når de ringer i morgen, eller når jeg blir så forbanna at jeg ringer igjen?

 

Litt kjipt at jeg har bestilt et 128 mb memorystick duokort til 1000 kr, som jeg skal ha i telefonen, hvis jeg aldri får den....

Du kan jo spør Netcom om de kan faxe en erklæring på at du er akseptert som kunde. Ellers finnes det vel andre som har gode priser på P800?

Lenke til kommentar

Jeg skjønner ikke, hvorfor skal alle hele tiden bestille på nettsidene til Elkjøp? Selv om det tar en time for meg å kjøre til nærmeste Elkjøp butikk, så gjør jeg heller det enn å bestill over net.

 

Skjønner heller ikke at den gode prisen skulle være så veldig overbevisende. Du får den til samme pris i butikken.

 

Jeg skjønnte ikke helt, hadde de ikke mobilen i butikken?

Endret av fUsiOn
Lenke til kommentar

Når man kjøper telefon, og samtidig setter bindingstid på abonnement, må man selv undertegne på bindingsavtalen skriftlig. Dette gjelder selvom man skal binde opp et eksisterende abonnement.

(Heldigvis, så ingen andre kan binde MITT abonnement, sånn at de kan få seg billig telefon)

Derfor:

Eneste effektive måten å kjøpe en subsidiert telefon, er å møte opp personlig i butikken.

Dette burde stå forklart på nettsiden, (Elkjøp har ikke akkurat den beste nett-løsningen) med du skulle hvertfall fått beskjed om dette da du var i butikken.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...