Gå til innhold

M55 ødelagt ved softkey-font mod


Anbefalte innlegg

Hei, jeg har en m55 og for ikke så lenge siden kom jeg over en post på club-siemens der det var en guide til hvordan å få gjennomsiktige softkey fonts, så jeg bestemte meg for å prøve det.

 

Det jeg skulle gjøre var å laste ned programmet microreader, ta et colourscheme og endre fra .col til .txt, kopiere og lime inn denne teksten inn i mappen til microreader under jam i utforskeren, deretter skulle jeg åpne microreader og endre to av taltene. (de tre bakerste i linje 6 og 7 skulle bli 000) deretter savet jeg filen gikk ut av microreader, endret navnet tilbake til .col og startet opp det colourschemet.

 

Resultatet av dette var at mobilen ble helt kaputt, menyen er helt rar, alle tegnene er satt oppå hverandre og der er umulig å komme seg videre i den 3x3 ikon baserte menyen.

 

Det virker som om det går ann å gå inn i menyene selv om det ikke vises på skjermen, for i sted klarte søstera mi å skifte bakgrunns bilde (vi trykket på kanppene i håp om å komme inn på der man kan skifte colorscheme)

 

Så jeg har i allefall ikke til nå klart å komme meg inn å skifte til et annet colorscheme (for det må nesten være det som har ødelagt den)

 

Hva skal jeg gjøre?

 

her er guiden på C-s

 

Tror dere jeg kan få garanti?

 

##topic endret av moderator. Eneste grunn til at jeg ikke stenger denne er at diskusjonen er i god gang. Les annonaseringen øverst i emnelisten - ende ##

Endret av enden
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ok... Jeg hadde tatt den med til service jeg. Virker ikke som om det er noe mer du kan gjøre. Ganske vanskelig å gjøre når du ikke kan se menyen. Har du hørt om andre som er i samme situasjon eller har fått det til? Men hør først med service sted. Burde vel gå på garantien hvis du ikke har gjort noe ulovlig med den.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...