Gå til innhold

TES: Tribunal


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vel, nå har ikke jeg tilbrakt mye tid i Mournhold da... Men jeg mener det skal være rundt 20+ timer, avhengig av hvor mange quests du tar der... Iflg. Betheda Softwares skal det være et sted mellom 20 og 40.. Men jeg tror nok at jeg kommer til å tilbringe 100+ timer der. For den byen er _PEN_ !! :yes:

 

Det er vel nytt med armor der (Ikke sikker??)

 

Spillconfigs ? Ikke helt sikker på hva du mener, men både journalen og kartet er oppdatert. Journalen har nå en funksjon sånn at du kan se hvilke 'utestående' quests du har.. Så det er litt lettere å få oversikt. Og til kartet har det kommet en ny funksjon som gjør at du kan gi forskjellige steder kommentarer. Ved å dobbeltklikke der du vil gi en kommentar...

Lenke til kommentar

Tribunal har mer armor og mer våpen.. Pluss nye skapninger.. Desverre er det en bug der som gjør at jeg ikke får snakket med lederen for Dark Brotherhood..

og DET er *beeeep* irriterende!!! :angry: Ellers synes jeg Tribunal er kult! Alt fra norden som står omtrent naken ute i hagen der, til den *beeeep* woodelfen som skal hevne seg på deg hvis du har gitt ham litt penger, men ikke gidder å gi han den siste millionen... Noen som vet hvordan man dreper han forresten? :dontgetit:

Lenke til kommentar
Jojo.. Men det som er problemet er at jeg ikke har sjangs til å gjøre skade på han! Han er udødelig! Og det irriterer meg...  :angry:

Tøys. Han er aldeles ikke udødelig. Men han regenererer helse, er såpass rask at han er vansleig å treffe, og han motstår en del magi. Han har også en +15 constant fortify luck amulet som nok kan ha noe å si. Jeg knertet ham med 10-20 hits med en eboney staff med MASSE destruction enchantments (se tråd om über våpen). Men personen min er Gud med armor-rating på nesten 300, og måtte fremdeles bøtte nedpå mange exclusive restore health potions... En irriterende liten jækel. :devil:"You picked the wrong Bosmer to mess with!"

Endret av dostojevski
Lenke til kommentar

Jo, greit nok det, men jeg klarer ikke treffe ham!!! Ingenting virker på han! :no: Spells, enchanted weapons, jeg har prøvd alt!! FFS!

Og når det gjelder magi, har jeg prøvd mange forskjellige spells, ikke bare spells med samme type damage..

 

Men skal seriøst prøve en gang til :p .........eller femten

 

Takk for hjelpen hvertfall :thumbup:

 

 

Edit: Leif

Endret av Volcov
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...