Gå til innhold

Prosjekt nr 2 (oppdatering 27.02. 2005!)


Anbefalte innlegg

(mekka epoxy selv... :p )

 

men er det no aktivitet her om dagen eller er du fult opptatt med juleøl'en? :p

Har holdt på med maskina i hele dag..

 

Etter en tur til foreldra mine i jula tok jeg med meg et par servomotorer fra en kaputt rc-bil. Tanken var jo at det lett kunne fikse problemene jeg har hatt med åpningen av bryterpanelet. Servomotorer krever sitt, har jeg funnet ut. Jeg har nå forsøkt mange forskjellige oppsett (med en NE555 for de innvidde) for å få gitt instrukser de de forbanna servoene, men jeg må igjen ha gjort noe galt...

 

En motiverende sak i dag, er jo at jeg har jobbet med vannkjølingens stille sus ved siden av meg! Strips er festa, og oppsettet blir nå testet med vann. :love:

 

Må prøve å få til en oppdatering med bilder før neste år..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har det blitt 2005 allerede!?!

 

Oj..

 

Og jeg som lovte oppdatering før nyttår.. NÅ skal jeg i alle fall klare det.

 

Oppdateringen i dag kommer vel fordi jeg lovte det, og ikke fordi jeg har så mye spennende å vise.

 

I løpet av nattevaktsuken min har jeg bare fått gjort litt av det jeg hadde tenkt å få gjort (hørt den før?), men nå er det snart klart for en liten jobb som vil vise desto bedre!

 

Jeg har pusset ned og sparklet underdelen. Den siste påføringen av sparkel er ikke pusset ned enda, men det er jo fort gjort. Jeg håper å få kjøpt lakk i morgen, slik at jeg får lakket den, og kanskje også lagt på litt bladsølv! Jeg gleder meg til å se hvordan det blir!

 

Jeg må vel slenge på et par bilder mens jeg er i gang..

 

 

jan1.jpg

 

 

Som dere ser, er cd-skuffa skjært ut og delvis tilpasset. Den er ikke sparkla enda, så overgangen mellom den og resten skal gjøres litt mindre synlig (forhåpentligvis).

 

 

jan2.jpg

 

 

Det ser ut som at det ikke skal være noe problem å få overflaten helt glatt (hvis jeg ikke driter meg ut på lakkeringen...).

 

Jeg laget også en liten spontanforandring i dag. Under testingen av vannkjølingen oppdaget jeg to lekkasjer. :cry: Den ene var at innsuget til pumpa hadde en sprekk. Det fiksa jeg ved å demontere kjølinga, "sveise" igjen sprekka med kloroform (sprekka vises ikke, og finnes forhåpentligvis ikke) og sikre med et par strips. Dette tror jeg holder.

 

Den andre lekkasjen var litt værre.. Den var i den forsegla tanken - i inngangen på baksiden (den man kan se fra forsiden). Løsningen på dette har vært å borre et par hull i....(jeg vet ikke hva en slik en heter...men de nyskjerrige kan jo bla litt bakover å se på saken jeg mener) og pumpe inn akvarie-silicon. Dette håper jeg vil gjøre den tett.

 

Vannet som lak ut av tanken havnet inne i skallet, under der dvd-brenneren skal være. Derfra var det litt vanskelig å få det ut. Jeg borret derfor et hull i skallet og tredde gjennom en slangebit. Tanken var her å lage et avløp, kanskje i forbindelse med en eller annen form for avtappingsmekanisme for systemet. Dette systemet er bare på tenke-stadiumet enda.. Slangen vil uansett ikke være synlig utenfra, så den kan jo bare være der om det ikke blir noe av. Drenering kan jo være moro å ha uansett :dontgetit:

 

 

jan3.jpg

 

 

Som sagt har jeg en plan om lakkering i morgen... Vi får se hva jeg klarer. Jeg er i alle fall tent på mekking, og jeg har nesten èn uke fri!

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...