Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Politi var voldelig.... og nå så er det jo helt sykt


Gjest eaafe...051

Anbefalte innlegg

Gjest eaafe...051

Vennina mi datet en mann som er Politi. Raskt ble det seriøst, hun ville trekke seg litt unna siden hun følte han forhastet henne i et forhold. Etterhvert begynte han å bli voldelig mot henne. Stygg vold. Og sykelig kontrollering. Ikke fikk hun tillatelse til å dra ute når hun ville. Det kom også beskyldninger rettet mot henne at hun hadde vært for full eller hadde flørtet med andre menn. Hun holdt ikke ut mere med han.  Etterhvert gjorde hun det slutt og avsluttet det, da ble han enda mere sint og begynte å true henne på livet på melding som at han kunne drepe henne og at hun ikke kan gjøre det slutt fordi da bli det enda verre. 
 

Jeg ble veldig satt ut da hun fortalte om det, satt ut at en i Politiet kan være så slem. Hun viste meg alle bevisene fra mobilen og alle disse truslene. Det var meget stygge trusler. Hun måtte blokkere han fra alt. Men hun var livredd lenge. Og redd for hva han kan finnne på å gjøre mot henne. Hun forteller i starten at det var myyee lovebombing og gaver som han kjøpte til henne, men raskt ble dette til kontrollering, fysisk vold og psykisk vold. Og i tillegg skal hun anmelde også. Hvordan har det seg at en i Politiet som man har mye tillit til, plutselig er en drittsekk? Han lever et dobbeltliv virker som, på jobb flink og oppmerksom, mens mot sin partner voldelig og slem

Anonymous poster hash: eaafe...051

Lenke til kommentar
Annonse

[1] Random productId 674143 from global

Dessverre ikke uvanlig med voldelige folk i politiet. Ta for eksempel saken fra Kongsberg hvor en politimann denger løs på en uskyldig person som ligger nede. Politiet tiltrekker seg nok svært mange maktkåte personer som liker å bruke vold og herse med andre. 

Det er desverre ikke lov å navngi vedkommende politimann fra Kongsberg her, ellers kunne man advart andre, slik at de slapp å potensielt havne i et voldelige forhold. 

Endret av ITtraktor
  • Liker 7
  • Innsiktsfullt 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
  • Gaea låste denne emne
  • Gavekort gjenåpnet denne emne
Gjest eaafe...051 skrev (På 4.6.2023 den 12.03):

 Etterhvert begynte han å bli voldelig mot henne. Stygg vold. 

Etterhvert gjorde hun det slutt og avsluttet det, da ble han enda mere sint og begynte å true henne på livet på melding som at han kunne drepe henne og at hun ikke kan gjøre det slutt fordi da bli det enda verre. 
 

Hun viste meg alle bevisene fra mobilen og alle disse truslene. Det var meget stygge trusler. 

Anonymous poster hash: eaafe...051

Om dette er sant og IKKE er anmeldt... Da VIL hun jo ha det sånn. Beviselige drapstrusler er totalt forkastelig å ikke anmelde. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ja, han typen til vennina din er jo bare mentall ustabil person, men det blir litt rart å måtte putte han under "politiet" som katalogi av hans dårlig oppførsel og det er jo tross alt bare enn rolle han spiller uti fra hverdagen. Også er han bare et menneske som alle andre med dårlig innflytelse. Men håper på at  vennina din finner seg noe bedre. 

Endret av Littlecuriousme12
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...