Gå til innhold

Speilrefleks med video eller rent videokamera


Anbefalte innlegg

Skal anskaffe kamera til bruk for å lage små videoer fra turer jeg tar på Hardangervidda etc. Har vurdert speilrefleks kamera med video funksjon og vanlig standard videokamera. Men det er jo en jungel av produkter.. hva mener dere som har peiling på dette? Kamera vil primært bli brukt til filming. Budsjett ca 2000kr, så Finn.no blir min venn. Finnes det noen gode produkter jeg bør se på? Takk

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

Har spelrefleks med video, men det er i praksis ikke særlig ofte det blir tatt med ut. Det blir for tungt å drasse på. Nå lager jeg vel bare video på et nokså uprofesjonelt nivå, men i praksis så er det jo mobiltelefonen som blir brukt.

Har aldri hatt noen GoPro,men har vurdert og tenkt å kjøpe et slikt opptil flere ganger, for å ha noe som er litt bedre enn mobiltelefonen, men stadig vekk "lite og kompakt".

Det hadde jo vært veldig interessant om det er noen med erfaringer med GoPro som kan legge ut anbefalinger eller beskrivelse av erfaringer. Kunne jo vært interessant å hatt med et brukbart videokamera på sokkerferie.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...