Gå til innhold
Trenger du råd om juss? Still spørsmål anonymt her ×

Kontraktfesting


Gjest 52d68...880

Anbefalte innlegg

Gjest 52d68...880

Hei. 

 

Jeg lurer på om man kan kontraktfeste alt og hvordan håndhever man da et evnt kontraktbrudd? Jeg har en eks som er moren til mine barn. Hun vil at de skal gå på en skole som er langt unna, men jeg vil at de skal gå på nærskolen. Hun har har sagt at hvis de får gå på skolen langt unna, så kan vi lage en kontrakt om at hvis det ikke fungerer, så går vi tilbake til nærskolen. Men hvordan skal dette håndheves hvis det blir iverksatt? Kan man ta det til domstolen å få det tvunget igjennom?

Anonymous poster hash: 52d68...880

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

En god avtale har konkrete mål, konkrete kriterier for hvordan man skal se om målene er nådd eller ikke, og konkrete konsekvenser for hva som kan skje (og hvem som kan kreve at det skal skje) hvis kriteriene ikke nås. 

Hvis du er så bekymret for at hun vil bryte avtalen allerede før den er inngått at du lurer på hvordan du kan få tvunget din eks og hennes barn til å gjøre som du vil, så bør du ikke inngå noen avtale. Det finnes altfor mange muligheter til å revidere avtaler i ettertid, særlig der barn er involvert, til at du bør begynne med sånt. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...