Gå til innhold

Lance Reddick er død


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Veldig triste nyheter. Gjorde en utrolig bra jobb i alt fra Lost til John Wick, og ikke minst Destiny.

Wether we wanted it or not, we’ve stepped into a war with the cabal on mars. 

Var også med på en episode av Fireteam Chat, som var IGN sitt Destiny show. Fikk aldri inntrykk av at han følte seg «over» de, og det virket som han var en ydmyk mann som satte pris på fansen. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Andres skrev (1 time siden):

Stylens! hva skal de gjøre I horizon nå, blir sikkert en mindre Role I horizon 3 grunnet dette, alltid trodd han var endgame og største skurken i horizon, nå blir han sikkert en teit NPC ved neste spill

Skal ikke spekulere om hva de kommer til å gjøre i et spill som fortsatt er i utviklingsfasen, men min eneste tanke og håp at de gir ham en verdig bortgang i starten /åpningssekvensen (mulig uten tale siden stemmen ikke finnes lenger) ved å ofre seg til det gode og bidra som plot-element til resten av historien. Men naturlgvis helt opp til Guerrilla nå hvilke endringer de velger å gjøre.

Lenke til kommentar

"Whether we wanted it or not, we've stepped into a war with the Cabal on Mars. So let's get to taking out their command, one by one. Valus Ta'aurc. From what I can gather he commands the Siege Dancers from an Imperial Land Tank outside of Rubicon. He's well protected, but with the right team, we can punch through those defenses, take this beast out, and break their grip on Freehold."

Udødelig, har hørt den noen hundre ganger. Håper de nå får tilbake dette striket og talen til Zavala(Lance) i Destiny 2. Samt en statue nede i tårnet

  • Hjerte 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...