Gå til innhold

Bluetooth mottaker som sender ut lyden via USB?


Anbefalte innlegg

Er det noen som kan anbefale meg en USB dongle som tar imot lyd via BT og sender den ut i USB kontakten. Veldig stor fordel om den også tar strømmen den trenger fra samme USB kontakt. Har en DAB radio i båten som ikke har BT, men skulle gjerne brukt spotify på høytalerne den er tilkoblet. Er lite glad i skurring og forstyrrelser, så gjør ingenting om enheten er litt påkostet :)
Ser ut som de fleste enheten der ute er laget for å hente ut lyd via USB fra spillkonsoller, TVer etc som ikke har intern BT.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
RaymondK skrev (3 timer siden):

Er det noen som kan anbefale meg en USB dongle som tar imot lyd via BT og sender den ut i USB kontakten. Veldig stor fordel om den også tar strømmen den trenger fra samme USB kontakt. Har en DAB radio i båten som ikke har BT

Så radioen i båten din har med andre ord en USB-port? Siden du ikke skriver merke & modell så skal jeg ikke være bastant men slike USB-porter er normalt for å koble til en enhet som har (emulerer) en disk; type minnepinne eller mobil som da emulerer en disk. Man vil med andre ord ikke få til å strømme musikk fra en ‘dings’ (eller mobil) som er direkte koblet til USB-porten. 

Det koster ikke all verden for en ny spiller med BT så mulig bytte av spiller kan være det enkleste.

Lenke til kommentar
On 3/16/2023 at 1:56 PM, bzzlink said:

Dersom enheten din støtter kablet Spotify avspilling over USB, så kan du kanskje koble til en gammel mobiltelefon, og så fjernstyre den over Spotify connect fra hovedmobilen din? Aldri prøvd, men bare slo meg

 

https://support.spotify.com/us/article/spotify-connect/

Det gjør den! Så vil jo være mulig. Om enn ikke særlig praktis

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...