Gå til innhold

Hei, noen som har hørt om lucide drømmer? Eventuelt har prøvd dem?


Elena D.

Anbefalte innlegg

Annonse

Fikk vite om hva det er for ca halvt år siden på YT. Jeg trenger ikke å prøve de ut en gang. Det skjer automatisk hos meg, på forskjellige frekvenser. Det finnes mange fremgangsmåter for å få dette til, mener jeg. Det som vises på YT og er skrevet på nettet må være mest vanligste og mest brukte metodene. Vil jeg tenke meg. 😏😏

Det er ganske fasinerende med hvorfor vi drømmer og hvordan de påvirker oss.

 

Hver eneste gang jeg drømmer da vet jeg at dette er en drøm når jeg er i drømmen. Jeg har aldri klart med egen vilje og gjøre ting i selve drømmen. Bare kun endre på hva jeg vil drømme om. Har kun klart dette 2-3 ganger i hele mitt liv. Vet metoden, men er ikke lett og få til. Metoden er å bruke minst mulig energi i å tenke på det man vil drømme om før man legger seg. Og repetere det. Hvis man legger for mye energi på det, da vil man ikke klare og sovne. Det blir det samme som og overtenke.

 

Dette kan virke sci-fi og urealistisk for enkelte. Men for meg er det ganske realt. Når det kommer til lucide drømmer eller hva jeg skal kalle det for, da har jeg til dens til å havne på et helt annen plan i drømmen. Det er som om jeg er selve guden. Til tider når det skjer, får jeg følelsen av jeg kan endre på den våkne virklige verden. For meg blir det en "slags" dejavu opplevelse, når jeg faktisk ser endringen med egne øyne når jeg er våken. I starten var dette veldig uvant. Nå har jeg blidt vant til det.

I enkelte tilfeller føles det som om jeg har en utenfor kroppen opplevelse når jeg drømmer. Det er som om jeg på en måte flyr mellom drømmene og virkeligheten. I det tomrommet. Veldig vanskelig og beskrive. Får hver gang gåsehud når jeg snakker om dette.

Endret av TheDarkSycamore - SCM
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...