Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Synes virkelig mannfolk at "falskt" utseende er fint?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
plankeby skrev (6 minutter siden):

Tipper det er et skillet på synet av happy plastic face her? I forhold til aldersgruppe??

Jeg tipper det er mer akseptert av de yngre da de er mer påvirket av sosiale media. Mens behovet for å fikse utseende på kunstig vis burde være ca null når en er ung.

Endret av Svein M
  • Liker 2
Lenke til kommentar
DimSum skrev (3 timer siden):

Jeg er en kvinne, og jeg har alltid følt at når jeg møter en fyr så vil jeg at han skal like meg, ikke en falsk utgave av meg selv. Jeg bruker noe sminke og det er for å friske opp utseende, selv om det også egentlig er å "lyve" synes jeg. Så målet mitt er å ikke bruke annet enn fuktighetskrem, jeg må bare komme dit mentalt først. 

 

Men det virker for meg som at det er veldig mange mannfiolk der ute som synes at falskt utseende er fint. Og men det så mener jeg falskt hår, falsk hårfarge, falske negler, falske vipper, falske tenner, falske pupper og falske neser og andre opererte kroppsdeler.  Menn vet jo at dette ikke er sånn de ser ut, mange ser veldig annerledes ut når de fjerner denne masken de tar på seg. 

 

Jeg kaller det bare for "influencer-look`en" til venninnene mine. Det virker for meg som at mange idag vil se helt like ut, typisk Playboy bunny utseende, så man kan enten være en trofe` på armen til en fyr eller at fyren kan få seg en trofe`som han kan vise frem. Selv om alle rundt og de selv vet at de egentlig ikke ser slik ut i det hele tatt. 

 

Blir så skuffet når jeg ser at denne type utseende blir glorifisert og hyllet overalt. Se på Kardashians, man kan ikke gå en eneste dag uten å bli bombardert med de på internett og  da tror jeg at menn tenker at det er slik vakre kvinner bør se ut og jenter/kvinner tenker at dette er hva mannfolka vil ha.

 

Synes du virkelig det er fint når du vet at det ikke er ekte og/eller at personen har på seg masse sminke?

 

 

 

Khloe-Kardashian-plastic-surgery.jpg

Nei, falske damer er ikke pent. For å være snill, så sier jeg at de "damene" du linker til - ikke er min smak nei.

Jeg er meget glad for at jeg ikke er singel, og har hatt samme frue i mange, mange år. Jeg hadde nok gått singel ganske så lenge om dette forholdet tok slutt. Makan til elendig utvalg for å si det mildt! Jeg har alltid hørt at damer/kvinner vil ha en "ekte" mann...men ikke faen om dem har noe ekte å by på selv. Når maska er av, så er det jo en helt annen person der.

Endret av TwoFace
  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Ja, det er noe med den type utseende som trigger meg skikkelig, og det er nok fordi jeg blir irritert når alle vil se like ut og er livredde for å skille seg ut og ha egne personligheter og meninger. De sminker seg jo sånn for at mannfolka skal få lyst på dem og for å utkonkurrere andre damer, men det er jo ikke dem mannfolka har lyst på, det er jo en falsk utgave og da blir det jo ikke ekte. 

Mange har nok misforstått at bare de får vekket den seksuelle lysten hos mannfolka så vil de like meg, men det er jo kroppen din de vil ha og ikke personligheten din. Så drar de hjem og har seg og så bryter han kontakten etter han har fått det han skal ha og så sitter de der med de falske øyevippene på halvt hold og mascara nedover kinnet og skjønner ikke hvorfor han har ditcha. 🙄 

 

Seksuell lyst er IKKE det samme som kjærlighet. Mange som ikke skjønner det.

  • Innsiktsfullt 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar

Alt med måte tenker jeg. Foretrekker selv naturlig pene damer med lett sminke fremfor helt usminkede. Men de som er naturlig pene er gjerne pene uansett sminke eller ei.

Kardashian damene ser kanskje fine ut på bilder, men på nært holdt i virkeligheten mistenker jeg at de ser "kunstige" ut slik TS beskriver og det er ikke helt min smak ihvertfall. Bimbo damer som er opperert 15x er ihvertfall ikke helt min greie, ikke bare pga det estetiske men også fordi det sier noe om holdningene til personen med et overdrevent fokus på utseende.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg tror "alle" foretrekker "naturlig pene" damer. Men om dama ikke er naturlig pen, så er sminke et brukbart verktøy. Man jobber med det man har.

Men det er altså gjerne de yngste jentene rundt 20-25 som konkurrer i å ligne mest på oompa loompa'er, og det gjør de ganske åpenbart pga. peer pressure, og ikke fordi noen synes det ser fantastisk ut.

Det er norske influencer-damer på 30-50 som ser mye penere ut enn influencere på 20-25 fordi de forstår hva som faktisk er pent, kontra hva the teenage female hivemind mener er kult akkurat nå. Det er ikke så mange år siden alle jentene gikk rundt og så ut som pornostjerner.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Nukleosid skrev (30 minutter siden):

Feil. De sminker seg for andre jenter/damer (stort sett i hvertfall). Har noe med at de må føle seg bedre enn andre. Er nok en selvtillitsgreie.

Du, jeg skrev "De sminker seg jo sånn for at mannfolka skal få lyst på dem og for å utkonkurrere andre damer".  Det som blir feil er at du skriver at jeg tar feil, og så gjentar du det samme bare med andre ord og vrir litt på det.

Alle vet at sminke er laget for å fremheve/overdrive det som blir sett på som vakkert. Da lurer man andre rundt til å tro at man har bedre gener enn det man har og mannfolka lar seg lure og prøver å "få barn" med den kvinnen så avkommet hans skal få gode gener. Det er basically hele poenget med sminke. 

 

Endret av DimSum
Lenke til kommentar

Han gutten som ble til en jente, han ville bli som alle de andre bimboene tydeligvis. Det samme gjelder mange transer, de tror at det å være kvinne er å ha på seg kjoler, utfordrende klær, høye hæler og 3 kg sminke og med "KOM OG TA MEG NÅ!" blikket. Og da blir jeg fornærmet, for det er ikke DET som er å være kvinne. Det er så mye annet enn det.  

Jeg ser på mange transer som at de latterliggjør kvinner rett og slett, de ser ut som parodier på kvinnen. Selv om de ikke har det som intensjon.

Føler man seg som en kvinne., for all del, vær en kvinne, det er da ingen som skal bestemme hva du føler. Men gjør det med ekte intensjoner, ikke fordi du vil bli en overseksualisert versjon av en kvinne. Mener nå jeg. 

Emma Ellingsen før og etter bimbo look`en dukka opp. 

 

 

14729691658_25b27b567b_b.jpg

f13a691c-aec1-44ee-a3c1-aa605c6f16ac (2)_11zon.jpeg

  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Ja sminke er til for å gjemme og fremheve karakteristikker ved ansiktet. Med mindre vi menn har altfor mange enheter alkohol innabords så ser man jo lett hvem som har gått helt bananas med sminken. Alle kan ikke se ut som Angelina Jolie og Emily Ratajkowski uten sminke, som er de vakreste damene i mine øyne. Det er også noe attraktivt med folk som passer på utseendet sitt.

Men alt med måte.

Vi menn er så heldige / uheldige at vi kan offset’e scoren med penger/status/makt. Kvinner i mindre grad.

Selv hadde jeg aldri trodd jeg skulle vurdere å fikse på utseendet, men alderen innhenter oss alle. Jeg begynner å bli gammel (M45) og ser de rundt meg begynne å fikse på utseendet. Øyelokkløft er det mest vanlige, og virker som rundt 50% av mannfolka på jobben som pusher 50 har gjort det. Skal innrømme at det gjør at jeg vurderer det også, ingen har lyst til å se gammel ut. Enn så lenge så spiser jeg sunt, trener og bleker tenna innmellom, og gjør mitt beste for å ikke bli medlem av middelaldrende menn i spandex klubben av fanatikere.

Lenke til kommentar
Brother Ursus skrev (4 timer siden):

en jeg tror vi alle hadde smasha samtlige av damene her med mulig unntak av moren ;)

Nope. Og det er selv om man ser bort i fra at det er en photoshoot og de ser mye mer jævlig ut på ordentlig. Det er en sjanse for at det er "sjarmen" (eller mangel derav) som påvirker valget mitt også og ikke direkte utseendet da hele gjengen der er avskyelige mennesker og bidrar negativt til samfunnet. 

Jeg har ikke noe i mot sminking eller pynting og kvinnfolk får gjøre som de vil. Men ser de prikk lik ut som Kardashian-gjengen så er ikke det noe kult for min del.

Mulig jeg er hykler da samboeren sikkert ville blitt kvalifisert til å passe i den looken, og jeg synes hun ser fantastisk ut. Så det er nok mye å si med utstråling og personlighet.

Endret av Comma Chameleon
  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Åh gud sånne her tråder synes jeg alltid er så komisk å lese. 

 

Jeg er en kvinne på 36 år, å jeg bruker sminke. Dog ikke masse sminke, men jeg bruker sminke. Jeg bruker sminke fordi jeg er naturlig skikkelig lys, og siden både øyenbryn og øyenvipper er lys blonde/hvite så ser jeg sykelig ut. I tillegg er jeg bleik da jeg ikke ønsker å sole meg mer en akkurat det jeg trenger for vitamin D (og jeg bruker solkrem hver dag). Så uten sminke ser jeg egentlig litt ut som noen som har fått en god dose med strålebehandling, etter å ha bodd i en grotte i 20 år. Jeg bruker også sminke fordi det er gøy. Det er nesten akkurat det samme som å kle på seg et tøft antrekk, noen ganger vil jeg bare ha en cool eyeliner for å lage et edgy utrykk ute på byen eller whatever. Det er bare mote, its not that deep. 

Jeg bruker ikke sminke for å: 

- tiltrekke meg menn (jeg er lykkelig gift), få oppmerksomhet (er vel faktisk mer for at folk IKKE skal spørre meg om jeg føler meg dårlig), konkurrere mot damer (jeg er ikke en "pickme", og jeg liker faktisk andre kvinner), eller for å lure samfunnet til å tro hverken det ene eller det andre om meg, 

 

Når det kommer til trådstarter så vil jeg bare si at i min erfaring så er menn på samme måte som kvinner, forskjellige personer. Så alle liker forskjellige ting. Derfor er det alltid litt vanskelig å spørre: hva liker kvinner, og hva liker menn. Finnes ikke en fasit her. Uansett hva du gjør så kommer du ikke til å ha sjans på absolutt alle. 

Mitt råd er at uansett hva du gjør, så gjør det med selvtillit og med et lite glimt i øyet, det er som regel det som er best. You do you! 

 

 

  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Gjest 000e4...99d
Påkrevdnavn skrev (10 minutter siden):

Åh gud sånne her tråder synes jeg alltid er så komisk å lese. 

 

Jeg er en kvinne på 36 år, å jeg bruker sminke. Dog ikke masse sminke, men jeg bruker sminke. Jeg bruker sminke fordi jeg er naturlig skikkelig lys, og siden både øyenbryn og øyenvipper er lys blonde/hvite så ser jeg sykelig ut. I tillegg er jeg bleik da jeg ikke ønsker å sole meg mer en akkurat det jeg trenger for vitamin D (og jeg bruker solkrem hver dag). Så uten sminke ser jeg egentlig litt ut som noen som har fått en god dose med strålebehandling, etter å ha bodd i en grotte i 20 år. Jeg bruker også sminke fordi det er gøy. Det er nesten akkurat det samme som å kle på seg et tøft antrekk, noen ganger vil jeg bare ha en cool eyeliner for å lage et edgy utrykk ute på byen eller whatever. Det er bare mote, its not that deep. 

Jeg bruker ikke sminke for å: 

- tiltrekke meg menn (jeg er lykkelig gift), få oppmerksomhet (er vel faktisk mer for at folk IKKE skal spørre meg om jeg føler meg dårlig), konkurrere mot damer (jeg er ikke en "pickme", og jeg liker faktisk andre kvinner), eller for å lure samfunnet til å tro hverken det ene eller det andre om meg, 

 

Når det kommer til trådstarter så vil jeg bare si at i min erfaring så er menn på samme måte som kvinner, forskjellige personer. Så alle liker forskjellige ting. Derfor er det alltid litt vanskelig å spørre: hva liker kvinner, og hva liker menn. Finnes ikke en fasit her. Uansett hva du gjør så kommer du ikke til å ha sjans på absolutt alle. 

Mitt råd er at uansett hva du gjør, så gjør det med selvtillit og med et lite glimt i øyet, det er som regel det som er best. You do you! 

 

 

Kjenner meg igjen i dette. 

Jeg bruker ikke så mye sminke lenger, mest fordi jeg ikke orker da jeg jobber i et yrke hvor jeg lett blir litt svett i panna, og det er fort gjort at det ødelegger sminken. Gidder uansett ikke bruke tid på det når jeg bare skal på jobb. Når jeg er bortreist, har planer, skal på middag eller hva det enn måtte være så bruker jeg å sminke meg. Rett og slett for å føle meg vel, og for at "looken" skal være sammensatt. Noen ganger vil man ha sminke og hår som passer til antrekket eller stilen man har. Ofte er sminke noe kvinner bruker for å føle seg vel, føle seg bedre, føle seg "fresh". 

Min erfaring når det kommer til menn og dette med sminke, hår og bla bla bla, er at de bryr seg egentlig veldig lite. De har ikke øye for sånt, det er irrelevant. Husker jeg spurte en kjæreste en gang om hva han syntes om sminke og om han syntes jeg var penere med eller uten. Han sa at han syntes jeg var pen uansett men at han var jo mest vandt til å se meg uten sminke, så det var jo det som var "meg", men han likte hvordan jeg sminket meg når jeg gjorde det og at det ikke hadde noe særlig å si for han. Viktigste var at jeg følte meg bra. 

I mange tilfeller handler det, som du sier, faktisk om mote. Det handler om stil, ønsket look, et uttrykk. :)

Anonymous poster hash: 000e4...99d

Lenke til kommentar
Gjest 000e4...99d skrev (9 minutter siden):

at de bryr seg egentlig veldig lite. De har ikke øye for sånt, det er irrelevant.

!! Så sant så sant. 

Gud når du sier det så leser jeg jo gjennom tråden en gang til, og alt det snakkes om her er jo absolutte ytterpunkt. La oss være ærlige, the kardashians og diverse andre influencere tjener jo flust med penger på å være ekstreme ytterpunkt. Bra for de liksom, men det er jo på ingen måte representativt for den normale befolkningen. 

Hadde jeg hatt en annen jobb hadde sikkert jeg også droppa sminken på arbeidsplassen, men jeg jobber på et kontor hvor jeg må ta i mot en del kunder og ha direktekontakt med leverandører, og da oppleves det faktisk som uprofesjonelt å møte opp uten noe sminke eller strigla stil. OG før noen spør, ja jeg har prøvd, og det er MENN som kommenterer på det. Ikke kvinner. 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Bumoa skrev (På 19.2.2023 den 17.50):

å vokne opp til en person som må stå en time på badet for å se noenlunde ut som dagen før er ikke etter min smak

Om du har behandlet vedkommende ok ser de gjerne ut omtrent som de gjorde dagen før. Noen av dem liker jo å fjerne litt sminke før de legger seg til å sove, men da kan det være at du snorker allerede.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Vel - hvis man driver salg og kundebehandling så forventes det at man gjør en innsats for å se sitt beste ut. Du stilte antagelig jålet opp når du var på jobbintervju, eller hur? Og i lang tid etterpå? Et av poengene her er jo nettopp at kvinner ofte ser bedre ut med sminke selv om det er fake.

Det er ikke noe vi liker å si høyt, men det er et faktum, at attraktive mennesker har mange fordeler, inkludert det å sjarmere andre, og særlig det motsatte kjønn.

 

Lenke til kommentar
Brother Ursus skrev (32 minutter siden):

Vel - hvis man driver salg og kundebehandling så forventes det at man gjør en innsats for å se sitt beste ut. Du stilte antagelig jålet opp når du var på jobbintervju, eller hur? Og i lang tid etterpå? Et av poengene her er jo nettopp at kvinner ofte ser bedre ut med sminke selv om det er fake.

For all del, jeg vet jeg ser bedre ut med sminke, jeg sier det jo selv, jeg ser ut som jeg er syk uten. 

Det ER fake, men det er ingen som kommenterer til meg i hverdagen at jeg ser så fake ut, det er heller kommentarer andre veien, de gangene folk ser meg uten sminke så synes de jeg ser syk/trøtt/dårlig ut. 

Så da synes jeg det er ganske underholdene med disse trådene, hvor noen skriver så bestemt at "all sminke er dårlig, liker best naturlig damer, fakeness er for å tiltrekke seg oppmerksomhet, er pga dårlig selvtillit osv", når man i samme slengen har en sosial forventning om at man skal fikse seg noe, basert på da, som du sier, eksempelvis yrke. 

Damned if you do, damned if you dont. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Kun hvis det påføres riktig i utførelse og mengde, kanpt da. Ta en titt i lyset utenfor nattklubben. Det er ganske mange som har smurt godt på med sparkel og har en farge som gjør at det ser ut som at de ikke har levd på annet enn gulerøtter og lusekatter.

Alt som er godt kan også være dårlig. Det er forskjell på å fremheve enkelte detaljer og det å tildekke alt som er seg.

 

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...