Gå til innhold

Mens vi venter på virkeligheten


Finnes virkeligheten eller er det bare løgn?  

12 stemmer

  1. 1. Din mening

    • Den eksisterer
      7
    • Eksisterer ikke
      5


Anbefalte innlegg

Virkeligheten er nøyaktig det du vet akkurat nå, og den må brukes til fulle for å dømme den. Hvis du ikke har den så må du på mentalsykehus.

Virkeligheten eksisterer i det dypeste sinn av de geniale mennesker, som er de få. Einstein er en av de.

Virkeligheten vil aldri bli funnet av majoriteten, det er sikkert og visst.

Men du må være forsiktig selv med mennesker som Einstein, for de tar feil iblant. Men det man også må være forsiktig med er å følge normene for hva virkeligheten burde være istedet for hva den faktisk er.

Den etablerte norm og majoriteten holder ikke sannheten, det er 100% garantert. Hver gang det kommer en ny gadget i butikken, så kommer den fordi dine forfedre ikke holdt sannheten.

Dersom dine forfedre hadde holdt sannheten så ville nye gadgets vært umulig fordi de ville allerede vært utkonkurrert av de samme gadgetene.

Vi bygger fremtiden vår på det faktum at vi ikke holder sannheten i dag. Det at vi ikke vet er byggesteinen vår, og uten denne dumskapen kommer vi ikke fremover.

Årsaken til at vi kommer oss fremover teknologisk er fordi vi ikke vet hva virkeligheten er. Du kan jo selvfølgelig ikke gjøre noen fremskritt dersom du allerede vet hva virkeligheten er.

Det er hallusinasjoner og fantasi som driver oss fremover mot sannheten. Den ER ikke sannheten, men den driver oss MOT og TIL sannheten. Den er et drivhjul for sannheten og virkeligheten.

Hallusinasjoner har en knyttneve og den slår til syvende og sist mennesket i hodet slik at den til slutt finner sannheten, og den må ikke forstyrres av noen.

Hallusinasjoner er spørsmålet som dukket opp uten et svar tilgjengelig. Uten spørsmålet har du ikke hallusinasjoner til å begynne med.

Det er både dumskap og geni som leder oss til hallusinasjoner. De dumme får hallusinasjoner fordi de ikke har hjernekapasitet til å ressonnere seg like fort frem, og disse må vi være tolmodige med, og så er det geniene som stiller spørsmål uten at noen i verden har svaret.

Når ditt barn (Som kanskje er 5 år) ikke klarer å knyte skolissene sine, da gir du det tid. Hallusinasjoner er et resultat av tida, noen kommer seg ikke like fort frem som andre, og svaret er ikke å begynne å bryte med lissene, men svaret er å trekke deg litt tilbake og gi barnet 5 minutter til.

Jo lengre tid barnet får til å feile, jo flere feiler vil den utelukke å prøve neste gang. Du skal iallefall ikke gi barnet sovemedisin slik at barnet forsvinner totalt.

Hallusinasjoner begynner veldig treeeeeigt, men etter hvert som barnet vokser opp og hjernen har fått et stort arsenal av problemløsninger, så går det fortere og fortere og hallusinasjonene vil da begynne å forsvinne.

Når det gjelder tenåringer som sitter inne å spiller gjennom tenårene og de da kommer ut i det sosiale livet mange år for sent, da vil disse manglende sosiale ferdighetene gjøre det slik at de kommer til å hallusinere i minst 10 år frem i tid, og disse må få en særlig forståelse og tolmodighet fra andre, de vil bruke 10 år på å komme seg ut av hallusinasjonene fordi de har spilt hele livet sitt.

Endret av JunkPotato
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...