Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Kastrere seg selv eller på annen måte bli aseksuell?


Gjest 50859...191

Anbefalte innlegg

Gjest 3b38b...ccc
Gjest 50859...191 skrev (På 14.1.2023 den 23.48):

Tankegangen min har vært at dersom jeg likevel kommer til å være alene resten av livet, så vil mine seksuelle følelser bare gi meg motgang og depresjon. Hvis jeg skal være alene, så har jeg jo ikke noe behov for dem uansett. Derfor tenkte jeg at det enkleste, dersom det er/var mulig, var å kvitte seg med dem og bli "aseksuell". 

Som nevnt har jeg det ganske greit ellers, men jeg har verken de sosiale antennene eller skillsene til å få damer interessert i meg som noe annet enn venner. Og i stedet for å fortsette å prøve og feile, som igjen drar meg ned psykisk, ville det vært ganske befriende om jeg kunne kvitte meg med hele greien. Jeg antar noen skjebner er å være "evig singel", og da kan det jo være greit å slippe å lengte etter noe man likevel ikke får.

Selv om du skulle komme deg inn i et forhold så er erfaringen min at jenter mister lysten på sex etter noen år. Det er vel og bra så lenge mannen er ny og spennende (eller de føler at forholdet er usikkert), men etterhvert så blir alt annet mer interessant enn sex.

Anonymous poster hash: 3b38b...ccc

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest a74c1...102

Det er veldig lurt å sørge for at man kan få utløp for seksuelle lyster på egen hånd. Her er det mange måter å gå frem på. Porno er jo en sikker vinner, VR enda bedre, og som singel så har du mye penger å kunne bruke på dette og forskjellige leketøy for eget bruk. Selv i forhold så kommer det til æ være tørre perioder.

Alternativ til partner er sexvenn. Men detter er sikkert like vanskelig, om ikke værre, å skaffe seg som mann dersom man ikke ønsker å gi noe vederlag annet enn sex og selskap.

Så partner. Her ser det jo mørkt ut, men det er noen der ute for alle. Noen menn er frustrerte fordi det plutselig har blitt en likestilling på dette markedet, der kvinnene ikke lengere trenger en mann for å forsørge seg, og dermed slipper å ta til takke med hva som helst. Det finnes nok av sjekkesider og apper som fungerer.
 

Sitat

Som nevnt har jeg det ganske greit ellers, men jeg har verken de sosiale antennene eller skillsene til å få damer interessert i meg som noe annet enn venner.

Når jeg klarte å finne meg en samboer via nett som jeg nå har vært med i 10+ år og nå har 2 barn med, så er det mulig for de fleste andre også. Jeg har hverken sosiale anetenner eller noe spesielle skills på det feltet. Jeg er introvert, klarer ikke smalltalk, og har få (men gode) venner.

Anonymous poster hash: a74c1...102

Lenke til kommentar
Woff skrev (På 14.1.2023 den 17.08):

Hvorfor bry seg med fysisk kastrering da det finnes godt fungerende kjemiske løsninger? Det finnes altså behandling for å få 'utstyret' til å parkere fullstendig, noe du garantert kan få hjelp til hos fastlege / psykiater.. 
🙂  

En god andel av damer gjør dette med mannen sin også. Vel så effektivt som noe inngrep. En grunn nok til ikke å skaffe seg dame, forøvrig.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
fokkeslasken skrev (På 17.1.2023 den 8.15):

En god andel av damer gjør dette med mannen sin også. Vel så effektivt som noe inngrep. En grunn nok til ikke å skaffe seg dame, forøvrig.

En god andel?!??

Har aldri hørt om at noe slikt har skjedd mot partners vilje. Kan da ikke være et utbredt problem?!

Skulle det mot formodning skje, et det skillsmisse og anmeldelsesgrunn! 

 

---

PS: Trikset om å ikke røre kvinner sikrer at du unngår denne merksnodige form for kastrering - absolutt. Men hvilken nytte har du egentlig av pungen, hvis du uansett skal leve i sølibat? 🤔

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Gjest c7608...341

En liten bump dette, men jeg kan si at trådstarter ikke er alene om å tenke kastrering, eller kjemisk kastrering. Jeg har vært inne på samme tanke selv, dog kun kjemisk kastrering ved hjelp av fastlegen e.l.

Jeg sliter med helsa, er passert 50,  har også veldig lite hell med kvinner. Og jeg er drittlei av å måtte kjenne på de seksuelle følelsene og behovene. Og nei, det er ikke bare å "ta seg en runk" for å bli kvitt det. Langt der ifra.

Hvis trådstarter har funnet en løsning, så kom gjerne med info.

Anonymous poster hash: c7608...341

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...