Gå til innhold

Bose vurderer abonnement


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Sitat

"Finnes det funksjoner som kanskje ikke alle trenger eller vil ha, men som er svært verdifulle for noen?"

Sannsynligheten for at dette inkluderer støydempingen er vel da svært liten?

Tipper de da heller vil se på ting som EQ, antall enheter tilkoblet samtidig, mulighet til å bytte AI-stemme, tilgang på surround lyd (som dere skriver), osv.

Når det er sagt håper jeg folk i så stor grad som mulig velger alternativer til  produkter med slike abonnementstjenester.

Endret av blured
Lenke til kommentar

Eg tenkjer at det kjem veldig ann på korleis dette blir implementert. Om det er slik at ein kjøper eit headsett til fullpris med all hard- og software og i tillegg må betale eit abonnement for å bruke headsettet så er det nok kun dei aller ivrigaste som er villig til å betale dette, reknar med at dei fleste kundane då går over til konkurrentar. Det vil sjølvsagt kunne være ein fare for prissamarbeid men samtidig så reknar eg med at konkurransen på pris uansett vil føre til at det finnes gode alternativ.

I den grad eg er positivt til slike tilleggstenester er dersom forretningsmodellen er å sponse headsettet slik at det blir billegare i innkjøp og at dei tar inn pengane i form av abonnement. Litt på same måte som enkelte spel-konsolar der ein får sjølve konsollen ganske billig men betalar dyrt for spela.
Om ein berre treng støydempinga nokre gongar i året når ein f.eks. er på flyreise så hadde det ikkje vært så dumt om eg fekk moglegheit til å kjøpe eit billeg headsett som eg kan betale for å oppgradere dei gongane eg treng tilleggsfunksjonane.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...