Gå til innhold

Når verden er splittet åpner dørene seg


Anbefalte innlegg

Når barna vokste opp i samfunn hvor alle hadde noe til felles eller de var nære hverandre og hadde felles historie, da var det ingen som angrep hverandre og gjorde ondskapsfulle handlinger.

Det var da en korrupt ånd satte splid mellom menneskene at dørene åpnet seg for å utføre onde handlinger. Den korrupte ånden satte folk opp mot folk. Han fikk et folk til å sparke det andre folket i foten, så fikk han et annet folk til å spytte på et annet folk, så fikk han et folk til å slå i ansiktet på det andre folket, så fikk han et annet folk til å stjele livsgleden fra et annet folk. Til slutt var alle folkene satt opp mot hverandre.

Da den nye generasjon med folk vokste opp i dette samfunnet hvor de ikke kjente hverandre igjen lengre, alle var mot alle og de ble avviste, det var da dørene åpnet seg, og plutselig stjal en person ei lita jente og tok henne med i leiligheten og gjorde ting med henne som han egentlig ikke ville gjort hvis han hadde hatt noe til felles med folk.

Den korrupte ånden sår splid, sinne og hat blant folk for å få dem til å tråkke over grensa og gjøre ting de ellers ikke ville gjort. Når du som medmenneske merker denne spliden, at du ikke lengre har noe til felles med det neste folket i landet, da vet du hva ånden forsøker å få deg til å gjøre, han forsøker å blinde deg fra det du kunne elsket.

Mennesker er blinde når de er fiender med hverandre, og da gjør de ting de ikke ville gjort ellers. Ånden gjorde flere ting, politisk tok den ene makten friheten vekk fra et folk, noen fikk mindre frihet, og dette begynte å bygge opp splittelse, menneskene ble stadig fjernere og fjernere for hverandre, og til slutt var det ingenting som holdt dem tilbake fra å synde mot hverandre.

Det er denne ånden man må stå imot. Ånden som splitter mennesker. Ånden forsøker å få folk til å gjøre urettferdige handlinger for hverandre slik at de blir mer og mer splittet, fjernere og fjernere for hverandre. Ånden gjør det for å få oss istand til å gjøre andre synder vi egentlig ikke var istand til da vi var samlet som folk.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...